Gotvach.bg»Избрани Колекции»Как се приготвя пъстърва
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пъстърва с беконПригответе марината от изброените продукти и поставете в нея пъстървата за 1 час.
Извадете и оваляйте в ръженото брашно....
Пъстърва с лук
Оставя се да престои 10-15 минути, след което рибата се пече в умерена фурна.
Пъстървата с лук е готова....
Пъстърва с печурки
Приготвя се следната плънка: задушават се нарязаните на дребно гъби, прибавят се сол, пипер, ситно нарязан магданоз....
Пъстърва с бадеми
Почистените пъстърви се овкусяват отвън и вътре с черен пипер и сол.
Овалват се в брашното и се запържват в 4 с.л. от сгорещеното масло....
Пъстърва с орехи
Когато лукът омекне го залейте с бялото вино и го оставете да се задушава на умерен огън до изпаряване на течността....
Пъстърва с гъбиИзмийте пъстървите, подсушете ги и ги овкусете със сол и черен пипер. Наредете ги в намазана с мазнина тавичка.
Около рибите наредете нарязаните...
3
Пъстърва в керемида
Почистете пъстървата хубаво и не забравяйте да отстраните хрилете. Измийте рибата и подсушене....
Пъстърва с песто
Аз купувам почистена пъстърва, но ако Вие сте се сдобили с цяла, въоръжете се с нож и търпение и почистете от вътрешностите....
Пъстърва с доматиСитно настърганият лук се задушава в 1 супена лъжица мазнина, прибавят се нарязани домати и се задушават 5 минути....
1
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 9
54
43
32
20
10
Дай твоята оценка: