Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Пилаф и как се Приготвя
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е Пилаф и как се Приготвя

Какво е Пилаф и как се Приготвя

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за какво е пилаф и как се приготвя в Gotvach.bg.
ПилафПилафРазтопяваме маслото в тенджера и в него запържваме лука. Добавяме канелата и фидето. След това прибавяме ориза и счуканите орехи, след което запържваме...
Арменски пилафАрменски пилаф
Преди поднасяне на арменския пилаф леко го разбъркайте с вилица. Хубавият пилаф трябва да стои на отделни зрънца....
Киноа пилафКиноа пилаф
Слагаме дафиновия лист и оставяме да се вари....
Аджем пилафАджем пилаф
Готвим аджем пилафа на тих огън до готовност при често бъркане, да не загори....
Арабски пилафАрабски пилаф
2
Нарязваме лука на ситно и задушаваме в олиото. Добавяме ориза и доливаме с вода. След като заври водата, добавяме подправките и стафидите....
Узбекски пилафУзбекски пилаф
Тенджерата се покрива плътно с капак и се оставя за 20 минути на много слаб огън. Оризът се сервира на купчинка и отгоре се разпределя месото....
Бухара пилафБухара пилаф
Върху тенджерата се поставя плитка чиния и се обръща пилафът в нея. Бележка: Замених агнешкото с хубаво телешко месо....
Сабджи пилафСабджи пилаф
1
Сабджи пилаф се сервира върху горещ поднос с лимонови резени....
Индийски пилафИндийски пилаф
2
Варенето трае около 12 минути, след което се разбърква, слага се отново капака и се оставя да се запари за половин час....
Ориз пилафОриз пилаф
2
Бъркайте пилафа, докато заври. Намалете котлона и оставете ястието да се вари, докато водата се поеме напълно....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Поръсва се със солта и черния пипер и се залива с една чаша бульон. Изпърженото месо се смесва с ориза и се поднася топло....
Бърз пилафБърз пилаф
Кипнете, намалете огъня и варете докато оризът се абсорбира....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: