Gotvach.bg»Избрани Колекции»Какво е Топинг в Кулинарията
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Какво е Топинг в Кулинарията

Какво е Топинг в Кулинарията

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно какво е топинг в кулинарията в Gotvach.bg.
Какво значи топинг?Какво значи топинг?
Но какво означава топинг и кога и къде се слага?...
Какво са спредовете в кулинариятаКакво са спредовете в кулинариятаЕто какво представлява спредът и мястото му сред тях....
Портокалов топингПортокалов топинг
Може да използвате този портокалов топинг както за сладкиши, така и за ястия с пилешко, пуешко и патешко....
Топинг от ягодиТопинг от ягоди
Варете и махайте пяната, След около половин час свалете готовия топинг от котлона и насипете в стъклени бурканчета....
Топинг от ментаТопинг от мента
Готовият топинг от мента се прехвърля в бутилка и се съхранява в хладилник без стерилизация....
Топинг за сладоледТопинг за сладолед
Оставете топинга да се охлади и го поднесете към сладолед....
Студен ягодов топингСтуден ягодов топинг
Охладете топинга и ако искате можете да го пасирате, за да стане гладък или го оставете така. Сервирайте с палачинки, мелба или сладолед....
Медът в кулинариятаМедът в кулинарията
Медът е изключително полезен и често се използва в кулинарията, тъй като придава на ястията чудесен вкус....
Ванилията в кулинариятаВанилията в кулинарията
Ванилията се добавя в различни десерти. Правят се и алкохолни напитки с ванилия. Ако добавите ванилия в пудра захар, се получава много нежна и ароматна...
Мъфини с шоколад топингМъфини с шоколад топинг
Разбийте маслото, захарта, брашното, яйцата и ванилията. Намазнете 12 формички за мъфини и разпределете сместа. Изпечете мъфините в загрята на...
Ягодов топинг за чийзкейкЯгодов топинг за чийзкейк
Ягодовият топинг се готви на ниска температура, като се разбърква периодично, до желаната гъстота....
Крем с малинов топингКрем с малинов топинг
Крем с малинов топинг се украсява с цели малини и парчета шоколад и се охлажда отново. Да ви е сладко!...

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: