Gotvach.bg»Избрани Колекции»Карамелен Сос с Прясно Мляко
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Карамелен Сос с Прясно Мляко

Карамелен Сос с Прясно Мляко

Разгледай всички 12 кулинарни идеи относно карамелен сос с прясно мляко в Gotvach.bg.
Карамелен сосКарамелен сосГответе карамеления сос на слаб огън още малко, докато се получи еднородна и гладка глазура....
Карамелен кекс със сметана и прясно млякоКарамелен кекс със сметана и прясно мляко
Карамеленият кекс със сметана и прясно мляко е готов....
Универсален карамелен сосУниверсален карамелен сос
4
Загрейте захарта в сух съд. Бъркайте, докато захарта започне да покафенява и да се карамелизира. Добавете маслото при непрекъснато бъркане...
Чийзкейк с карамелен сосЧийзкейк с карамелен сос
Чийзкейкът с карамелен сос е готов....
Бухти с карамелен сосБухти с карамелен сос
Когато бухтичките придобият златист цвят се изваждат, отцеждат се върху кухненска хартия, заливат се с карамеления сос и се поръсват с пудра захар...
Торта с карамелен сосТорта с карамелен сос
Когато е охладена тортата правя соса, като карамелизирам захарта и в карамела внимателно наливам млякото с разтвореното в него брашно....
Карамелен крем с мляко и грисКарамелен крем с мляко и грис
4
Прибавяме предварително затопленото прясно мляко и бъркаме докато сместа заври, намаляваме котлона и варим докато кремът се сгъсти....
Варена тиква с карамелен сосВарена тиква с карамелен сос
Запичаме на 180 градуса, докато захарта и маслото се превърнат във вкусен карамел и тиквата добие хубава корица - около 10 -15 минути, ако фурната...
Пълнени ябълки с карамелен сосПълнени ябълки с карамелен сос
1
Пълнените ябълки с карамелен сос са готови....
Тиквени цветя с карамелен сосТиквени цветя с карамелен сос
Поднесете с карамелен сос. Тиквените цветя с карамелен сос са готови....
Пандишпаново руло с карамелен сосПандишпаново руло с карамелен сос
Разстилете го отново и заливате с вече готовия карамелен сос. Отново го навивате на руло и го режете на колелца....
Козуначена торта с карамелен сосКозуначена торта с карамелен сос
6
Сипва се 1/3 от студения карамелен сос и се разбива отново....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 8
52
42
30
24
10
Дай твоята оценка: