Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кебап от Свински Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап от Свински Дроб

Кебап от Свински Дроб

Открий всички 24 кулинарни идеи относно кебап от свински дроб в Gotvach.bg.
Свински кебапСвински кебапИзмийте месото, подсушете го, нарежете го на късчета и го сложете да се изпържи с нарязания на тънки полумесеци лук. Поръсете със сол, черен пипер...
Друсан свински кебапДрусан свински кебап
1
Накрая добавете червен пипер и декорирайте свинския кебап с нарязан на ситно магданоз....
Свински винен кебапСвински винен кебап
Свинския винен кебап се сервира горещ, поръсен със ситно нарязан магданоз....
Свински винен кебапСвински винен кебап
11
Поднесете винения кебап с наситнен магданоз и топка варен ориз....
Винен свински кебапВинен свински кебап
Залейте с виното, добавете червения пипер, пуснете дафиновия лист, сипете 300 мл вода и варете винения кебап със свинско на тих огън, докато месото...
Свински кебап с морковиСвински кебап с моркови
Свинското месо се нарязва на парчета и се поставя в дълбок съд да се запържи. Щом се запържи от всички страни, се прибавят нарязаните на ивици гъби...
Свински кебап по ловджийскиСвински кебап по ловджийски
Запържваме месото със свинска мас....
Свински кебап по добруджанскиСвински кебап по добруджански
Измиваме и изчистваме свинските сърца и черен дроб, нарязваме ги. В сгорещената мазнина пържим месото и добавяме сърцата и дроба....
Свински кебап с печуркиСвински кебап с печурки
Измиваме и нарязваме месото на малки хапки. Задушаваме го в мазнината с малко вода, заедно със ситно нарязания лук до омекване. Прибавяме последователно...
Свински кебап в стомнаСвински кебап в стомна
Нарязваме месото на средни парчета, а сланината - на дребно, поставяме ги в стомна за печене. Добавяме сол, черен пипер, бахар, дафинов лист, доматеното...
Свински кебап в патладжанСвински кебап в патладжан
2
Свинският кебап в патладжан е много вкусен....
Свински кебап по СтранджанскиСвински кебап по Странджански
Месото се измива и нарязва на парчета и се поръсва с черен пипер. Запържваме го до зачервяване в мазнината. Последователно прибавяме нарязаните...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
53
43
34
20
10
Дай твоята оценка: