Gotvach.bg»Избрани Колекции»Кебап по Моряшки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Кебап по моряшкиНакрая готовия кебап по моряшки трябва да остане само на мазнина. Отново поръсете със сол, черен пипер и прясно скълцан магданоз/копър....
Миди по моряшки с бяло виноМидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди. Сипва се вода, колкото да ги покрие и се кипват заедно с 1 връзка нарязан...
6
Гювеч по моряшки
Сгорещяваме олиото и запържваме лука, нарязан на тънки колелца. След като омекне го изваждаме и го отцеждаме от мазнината.
Смесваме каймата с...
Охлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме.
Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода. След...
Свинско по моряшки
Свинско се нарязва на пържоли и по избор или се запича в тава или се пържи в тигана. Картофите се нарязват на тънки ленти и се пържат....
Месо по моряшки
Посолете и поръсете пържолите с черен пипер, изпържете ги от двете страни в олио и половината от маслото. Извадете ги.
Изпържете нарязания на...
Пиле по моряшкиНакъсайте пилешкото на парчета, загрейте мазнина в дълбок тиган и го сложете да се запържи леко. Нарежете лука и гъбите и ги добавете към пилето....
1
Миди по моряшкиИзстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...
2
Спагети по моряшки
В загрятото олио се запържва брашното. При непрекъснато бъркане се сипва бульонът. Оставя се на котлона, докато се сгъсти.
Добавят се нарязаните...
Телешко по моряшкиПриготвените питки се срязват на две по дължина и вътрешността им се издълбава....
1
Рейтинг
3.8
Общо гласували: 5
52
41
31
21
10
Дай твоята оценка: