Gotvach.bg»Избрани Колекции»Киселец Консервиране
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Киселец Консервиране

Киселец Консервиране

Разгледай всички 12 избрани предложения за киселец консервиране в Gotvach.bg.
Как да съхраняваме и консервираме киселец?Как да съхраняваме и консервираме киселец?Вариант е и да консервирате киселеца в буркани. За целта прясно набран киселец се почиства и измива....
Съвети за консервиране на спанак, лапад и киселецСъвети за консервиране на спанак, лапад и киселец
3
Единият от начините за консервиране на лапад, спанак и киселец е във фризер – измивате зеленчука добре, подсушавате го и след това го нарязвате...
Няколко идеи за консервирани кисели краставичкиНяколко идеи за консервирани кисели краставички
Кисели краставички без варене I вид Необходими продукти: Корнишони, Оцет, Аспирин, Копър, 1 с.л сол, 1 ч.л, захар, Вода Начин на...
КиселецКиселец
Може да се консервира....
Консервиране на патладжаниКонсервиране на патладжани
Можете да консервирате и пържен патладжан с малко чесън – без никакви останали зеленчуци....
Консервиране чрез осоляванеКонсервиране чрез осоляване
Освен копър и магданоз така може да се консервират зелен лук, пресен риган, босилек....
Консервиране на черешиКонсервиране на череши
Има много начини за консервиране на череши....
Консервиране на рибаКонсервиране на риба
3
Можете да я консервирате и дълго време да се наслаждавате на вкуса й....
Консервиране на морковиКонсервиране на моркови
1
Лесен начин за съхраняване на морковите е консервирането....
Консервиране на гювечКонсервиране на гювеч
Начините на консервиране на зеленчуци за гювеч са два – замразяване и стерилизиране....
Технологията на консервиранеТехнологията на консервиране
Надали можем днес да си представим времето, когато консервирането все още не е било открито, защото именно чрез технологията на консервиране можем...
Консервиране на маслиниКонсервиране на маслини
Има много традиционни методи за консервиране на храни, които ограничават енергийните суровини и намаляват въглеродния отпечатък....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 5
51
42
32
20
10
Дай твоята оценка: