Gotvach.bg»Избрани Колекции»Китайски Подлютен сос
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Китайски Подлютен сос

Китайски Подлютен сос

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно китайски подлютен сос в Gotvach.bg.
Китайски подлютен сосКитайски подлютен сосОставете китайския подлютен сос да ври за 1 минута и добавете малко сол и черен пипер....
Китайски сладко-кисел сосКитайски сладко-кисел сос
21
Загрейте тиган на котлон и излейте оцета, след което прибавете захарта. Бъркайте, докато захарта се разтвори. След това прибавете солта и кетчупа...
Китайски сос за рибаКитайски сос за риба
1
Джинджифилът, нарязан на тънки ивици, се пържи заедно с лука в продължение на 1 минута. Добавят се соевият сос, захарта, оцетът и водата (бульонът...
Китайски фин кисело - сладък сосКитайски фин кисело - сладък сос
Чесънът се счуква, джинджифилът се нарязва на ситно и се сипва заедно с чесъна в силно загрято олио, добавя се лукът. Пържат се на среден огън минута...
Китайски питки със соев сосКитайски питки със соев сос
1
Брашното се пресява и в средата се прави кладенче. Сипва се солта и постепенно се добавя водата, която предварително се кипва с олиото. Добавя се...
Сос от сливи по китайскиСос от сливи по китайски
В тенджера смесете всички продукти и загрейте на висока температура. След като заври, намалете до средно ниска и варете около 30 минути докато...
Китайски пелмениКитайски пелмени
Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна....
Китайски питкиКитайски питки
4
Брашното се изсипва на купчинка и към него лъжичка по лъжичка се прибавя горещата вода. Замесва се жилаво тесто, което се покрива със салфетка и се...
Китайски сладкишКитайски сладкиш
Сварете ориза със захарта и накълцаното на бучици масло. Намажете с масло форма за пудинг и разстелете на пласт 2 см ориза. Покрийте го с пласт...
Китайски бухтиКитайски бухти
2
Към разбитите белтъци добавете пресятото брашно и пудрата захар и оформете тесто. Накрая добавете листенцата магнолия. От тестото оформете топчета...
Китайски омлетКитайски омлет
В китайски тиган се сипват 2 супени лъжици олио. След като запуши, се поставят лукът и джинджифилът....
Хрупкави панирани скариди с китайски сосХрупкави панирани скариди с китайски сос
Първо смесете всички продукти за соса и ги оставете настрана. Почистете скаридите и ги разрежете почти наполовина. Смесете яйцата, 1 с.л. от царевичното...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 8
53
44
30
21
10
Дай твоята оценка: