Gotvach.bg»Избрани Колекции»Класика Свинско с Кисело Зеле
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Класика Свинско с Кисело Зеле

Класика Свинско с Кисело Зеле

Прегледай всички 24 кулинарни идеи относно класика свинско с кисело зеле в Gotvach.bg.
Свинско с кисело зелеСвинско с кисело зелеПродуктите се редуват до изчерпването им, като последният пласт трябва да е от кисело зеле....
Кисело зеле със свинскоКисело зеле със свинско
5
Щом зелето със свинско заври, намалете котлона на най-слабо и варете 4 часа под капак, без да разбърквате....
Класическо кисело зеле със свинскоКласическо кисело зеле със свинско
6
Вашетео свинско с кисело зеле е готово. Поднесете с чаша бяло вино!...
Свинско рагу с кисело зелеСвинско рагу с кисело зеле
Зелето нарязваме на парчета и слагаме в тенджера да ври заедно със зелевата чорба и дафиновите листа. Така ври около 1 час и 30 мин. на умерен огън...
Подлютено кисело зеле със свинскоПодлютено кисело зеле със свинско
В тенджера поставяме 2 с.л. мас и поставяме нарязано на хапки кисело зеле....
Пикантно свинско с кисело зелеПикантно свинско с кисело зеле
Ако той е много солен и кисел се прибавя малко вода, за да не стане много кисело и солено яденето....
Кисело зеле с пушено свинскоКисело зеле с пушено свинско
2
Загрейте мазнина и запържете нарязания свински бут за кратко. Извадете го и запържете морковите, а след това добавете скълцаното зеле....
Свинско с кисело зеле в гювечСвинско с кисело зеле в гювеч
5
Свинското с кисело зеле в гювеч е много вкусно....
Свинско с кисело зеле и цвеклоСвинско с кисело зеле и цвекло
Добавяте и накълцаното кисело зеле. Оставяте да ври около час. Малко преди да махнете от котлона, добавяте подправките на вкус....
Кисело зеле със свинско на фурнаКисело зеле със свинско на фурна
9
Киселото зеле със свинско на фурна е готово....
Свинско с кисело зеле по селскиСвинско с кисело зеле по селски
Около 30 минути преди свинското с кисело зеле по селски да е готово, поръсете с 2 с.л. червен пипер....
Свинско с кисело зеле по карловскиСвинско с кисело зеле по карловски
Нарежете месото на парчета и го запържете в част от маста. Извадете го и в същата мазнина запържете леко ситно нарязания лук. Прибавете червени пипер...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
52
43
31
21
10
Дай твоята оценка: