Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крем Парфе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крем парфе от боровинки и сметанаЛимонът се изцежда. Боровинките се пасират и се добавя сокът от лимона. Белтъците се разбиват на сняг с пудра захар. Купата с белтъците се слага на...
Парфе с мюсли
Потопете за кратко формата в гореща вода и обърнете внимателно парфето в поднос.
Парфето с мюсли е готово....
Парфе с тиква
Поръсва се върху леко стегнатото парфе и се оставя в хладилника, за да се доохлади.
Готови ли сте за парче парфе с тиква?...
Парфе с ягодиСега вече сложете парфето да стяга поне за 6 часа в хладилник или за 2 часа във фризера....
1
Парфе с кисело мляко
Оставяме парфето в хладилника. При сервиране най-напред го обръщаме в подходяща чиния или просто освобождаваме стените на формата....
Шоколадово парфе с портокал
Оставете в хладилник да стегне и след около 3 часа парфето е готово за сервиране....
Сметаново парфе с къпини
Сложете парфето в хладилник за около 3-4 часа.
С помощта на чиния обърнете парфето и внимателно отстранете фолиото....
Шоколадово парфе в чаша
Украсяваме готовите парфета с по един шоколадов бонбон и сервираме.
Шоколадовото парфе в чаша е готово....
Млечно парфе с плодове
Плодовете се измиват, обелват и нарязват на парченца.
Желатинът се залива с водата и се оставя да набъбне.
Захарта се разтваря в млякото....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: