Gotvach.bg»Избрани Колекции»Крехко Агнешко с Мед
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Крехко Агнешко с Мед

Крехко Агнешко с Мед

Разгледай всички 21 авторски предложения относно крехко агнешко с мед в Gotvach.bg.
Агнешко с медАгнешко с медАгнешкото направете на големи парчета и ги подредете в тава. Полейте със струйка мазнина и раздрусайте тавата....
Агнешко със зеленчуци и медАгнешко със зеленчуци и мед
3
Месото се запържва до златисто, изважда се от тигана и се задушава в тенджера. В останалото олио се запържват зеленчуците(без картофите). Първо се...
Печено агнешко бутче с медПечено агнешко бутче с мед
1
Сложете почистеното агнешко бутче в намазнена тава и го посолете....
Агнешко печено с мед и билкиАгнешко печено с мед и билки
Агнешкото се нарязва на средни по големина парчета и се слага в тава, в която ще се пече....
Агнешко каре с мед и пиперАгнешко каре с мед и пипер
1
Агнешкото месо се нарязва на парчета. Зеленчуците се почистват и нарязват на едро....
Агнешко мезеАгнешко мезе
Сочно агнешко, което заслужава да бъде на всяка трапеза! Приготвяме го като най-напред почистваме черният дроб от ципите....
Агнешко задушеноАгнешко задушено
Сервирайте задушеното агнешко с агнешка дроб сарма. Сочно изпечено месо с невероятен вкус, опитайте!...
Агнешко тербелияАгнешко тербелия
Отстранявате месото от костите и го нарязвате на хапки. Варите в подсолена вода. Изваждате го и прецеждате бульона. В тенджера разбърквате киселото...
Агнешко тикаАгнешко тика
Пасирайте заедно всички съставки без агнешкото месо и лимоновите резени....
Агнешко – пилафАгнешко – пилаф
Месото се отделя от костите и от тях, заедно с моркова, целината и една глава лук, се сварява бульон. Оризът се задушава в част от маслото. Добавя...
Агнешко дробеноАгнешко дробено
Дреболиите се измиват и се нарязват заедно със сланината и се задушават до омекване. Вадят се и в останалата мазнина се задушават нарязаните зелени...
Агнешко печеноАгнешко печено
Подсушаваме измитото месо и го нарязваме на кубчета като за кебап. Обелваме картофите и целината и ги нарязваме на по - едри парчета, а остърганите...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
52
40
31
20
10
Дай твоята оценка: