Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лапад с Пилешко Месо
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лапад с Пилешко Месо

Лапад с Пилешко Месо

Открий всички 12 избрани предложения за лапад с пилешко месо в Gotvach.bg.
Пилешко месо с лападПилешко месо с лападЛападът се почиства и бланшира, докато смени цвета си. Изважда се и се отцежда, нарязва се на ситно....
Лапад с ориз и пилешко месоЛапад с ориз и пилешко месо
Лападът с ориз и пилешко месо е много вкусен....
Супа от лапад с пилешко месо и фидеСупа от лапад с пилешко месо и фиде
След 2-3 минути добавям лапада, доливам с бульона от пилето, щом заври слагам накъсаното месо и фидето. Изключвам котлона и задушавам....
Дърпано пилешко месоДърпано пилешко месо
Дърпаното пилешко месо е готово....
Желирано пилешко месоЖелирано пилешко месо
След това сложете останалото пилешко месо....
Панирано пилешко месоПанирано пилешко месо
Добър апетит с това вкусно Панирано пилешко месо....
Пияно пилешко месоПияно пилешко месо
Бутчетата се сваряват и обезкостяват. Режат се на средно големи парчета. Запържват се в дълбока тенджера. Когато се зачервят се добавя бирата...
Мусака с пилешко месоМусака с пилешко месо
Измивате и обелвате картофите и морковите. Нарязвате ги на кубчета. Измивате и почиствате чушките от семките и също нарязвате на кубчета. Обърквате...
Пилешко месо с чушкиПилешко месо с чушки
Когато са готови, се прибавят към пилето. Налива се виното и ястието се кипва за 5 минути....
Омлет с пилешко месоОмлет с пилешко месо
Към тях се прибавя нарязаното на ситни парченца сварено пилешко месо, сиренето, нарязаната на ситно чушка и червeният пипер....
Ордьовър с пилешко месоОрдьовър с пилешко месо
Месото и краставичките се нарязват много ситно. Яйцето се настъргва на ренде и се смесва с месото и краставичките. Прибавят се останалите продукти...
Рула от пилешко месоРула от пилешко месо
Филето се нарязва на 4 големи и 4 малки парчета. В средата на големите парчета филе се слага по парче масло, покрива се с малките парчета и се...

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 10
55
41
32
22
10
Дай твоята оценка: