Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лапад с Яйца и Сирене
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лапад с Яйца и Сирене

Лапад с Яйца и Сирене

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за лапад с яйца и сирене в Gotvach.bg.
Баница с лапад, сирене и яйцаБаница с лапад, сирене и яйцаПечете баницата с лапад, сирене и яйца на 190 градуса до готовност....
Лапад с яйца и сирене на фурнаЛапад с яйца и сирене на фурна
Истината се крие в опитването :) Лападът с яйца и сирене на фурна е много вкусен....
Лапад с яйца и сиренеЛапад с яйца и сирене
3
Изпържва се в сгорещена мазнина и когато е готов към него се добавят яйца и сирене, при необходимост и сол....
Баница със сирене и лападБаница със сирене и лапад
Разбърквам яйцата, сиренето, млякото и накъсания на парчета лапад в купа. Жилките на лапада се изхвърлят....
Лапад с яйцаЛапад с яйца
1
Разбийте яйцата и ги прибавете, разбъркайте и щом се втвърдят, добавете натрошеното сирене, зелените подправки и снемете от котлона....
Картофени кюфтета със сирене и лападКартофени кюфтета със сирене и лапад
В купа се смесват сварените картофи, лападът, яйцето, нарязания копър, галета, натрошеното сирене, пера пресен лук и ги омесвате като кайма....
Пиде с бекон, сирене и лападПиде с бекон, сирене и лапад
1
Пидето с бекон, сирене и лапад е много вкусно....
Баница с лапад, сирене и оризБаница с лапад, сирене и ориз
Сипете от лапада и хубаво го разстелете навсякъде, поръсете от ориза и сиренето, напръскайте със разтопено масло....
Банички с лапад, сирене и извараБанички с лапад, сирене и извара
Баничките с лапад, сирене и извара са готови....
Наложена баница със сирене и лападНаложена баница със сирене и лапад
Лападът се измива, отцежда се от водата и се нарязва. Задушава се с малко мазнина, след което се смесва с натрошено сирене....
Лапад с варени яйцаЛапад с варени яйца
Дръпваме от огъня и прибавяме към миш маша нарязаните на кубчета яйца и ситно нарязаният магданоз. Лападът с варени яйца е готов....
Невероятни банички с лапад и яйца със сиренеНевероятни банички с лапад и яйца със сирене
4
Разбийте яйцата със сиренето, трябва да получите гъста консистенция, разпънете корите и по дължина ги разполовете....

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 8
54
43
31
20
10
Дай твоята оценка: