Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лесно Пилешко Фрикасе
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Лесно Пилешко Фрикасе

Лесно Пилешко Фрикасе

Открий всички 21 избрани предложения относно лесно пилешко фрикасе в Gotvach.bg.
Фрикасе с пилешко филеФрикасе с пилешко филеАко желаете опитайте рецептата за фрикасе с пилешко филе! Ще се радвам да споделите дали ви е допаднала....
Червено фрикасе с пилешко месоЧервено фрикасе с пилешко месо
Едно различно червено фрикасе с пилешко месо. Всяка една домашно приготвена гозба е много вкусна....
Фрикасе с пилешко филе и гъбиФрикасе с пилешко филе и гъби
3
Но ако желаете да изглежда фрикасето по-ефектно, можете да ги сложите допълнително преди сервиране....
Лесно Пиле фрикасеЛесно Пиле фрикасе
1
Нарежете пилешкото на парчета и го запържете до златисто, после и нарязаният лук. Посолете и поръсете с черен пипер....
Фрикасе с каймаФрикасе с кайма
3
Добавете яйчната смес и след 2-3 минути свалете фрикасето с кайма. Поднесете с накълцан пресен магданоз....
Фрикасе с кюфтетаФрикасе с кюфтета
Почистете малка глава лук и нарежете на много дребно. Сложете ориза да се свари в тенджерка с 1.ч.ч вода, отцедете и оставете да се охлади. В купа...
Безглутеново пилешко фрикасеБезглутеново пилешко фрикасе
Безглутеновото пилешко фрикасе става много вкусно с мека нежна консистенция и лесна усвояемост. Да ви е сладко!...
Лесно пилешко с картофиЛесно пилешко с картофи
Картофите, които предварително сме измили и обелили, ги нарязваме на кубчета и ги слагаме около пилето....
Заешко фрикасе с каперсиЗаешко фрикасе с каперси
Заешкото фрикасе с каперси може да се поднесе с варен и овкусен микс от червен и бланширан ориз....
Кюфтенца фрикасе в термомиксКюфтенца фрикасе в термомикс
Затворете, задайте старт и през отвора добавете млякото към вкусното фрикасе....
Пиле фрикасе с гъбиПиле фрикасе с гъби
3
Накрая разбъркайте с накъсаното пилешко месо и долейте на тънка струйка сметаната....
Фрикасе с телешко месоФрикасе с телешко месо
Измитото месо се сварява в леко подсолена вода и след като изстине се нарязва на равномерни парчета. В маргарина се запържват лукът и брашното...

Рейтинг

4.7
Общо гласували: 3
52
41
30
20
10
Дай твоята оценка: