Gotvach.bg»Избрани Колекции»Лецитин Начин на Употреба
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Как се употребява лецитин?
Освен своите ползи за активно спортуващите, лецитинът има и редица други ползи за здравето....
ЛецитинНачин на употреба на лецитин
Приема се по 1 с.л. гранули, смесена с кисело или прясно мляко, или сок, 2 пъти на ден....
Генномодифицираният лецитин е скрита отрова!
И по-точно, става въпрос за генномодифицирания соев лецитин....
Защо е вреден соевият лецитин?Но употребата на соев лецитин може да се окаже нож с две остриета....
1
Колко време е годно за употреба маслото?
Колко време е годно за употреба маслото?
Естественото масло се произвежда изключително и само от краве мляко....
Кулинарна употреба на ревен
Ревенът е широколистно растение, много подобно на киселеца. Той се съчетава идеално с джинджифил, кисело мляко, картофи и спанак, макар да...
Кулинарна употреба на исоп
Исоп е изключително ароматно тревисто растение с тъмносини цветове. У нас се среща предимно в Белоградчика област. Използва се както като билка, така...
Кулинарна употреба на суроватката
Млечната суроватка или т. нар. цвик е често подценявана и смятана за отпадъчен продукт. Истината е, че тя може да използва изключително успешно...
Копър - свойства и употреба
Копърът е многогодишно тревисто растение от семейство Сенникови. Познат е от древни времена и се използва в билколечението от векове. Най-често...
Кулинарна употреба на Прошуто
Прошутото е едно от най-прочутите италиански деликатеси. То представлява вид шунка, която е от свински бут и се маринова в определени условия. За...
Кулинарна употреба на ескарола
Ескарола е зеленолистен зеленчук, член на семейството на цикорията. Има широки, зелени, къдрави листа и леко горчив вкус. Може да се консумира както...
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 5
50
43
32
20
10
Дай твоята оценка: