Gotvach.bg»Избрани Колекции»Марина за Скумрия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Марина за Скумрия

Марина за Скумрия

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно марина за скумрия в Gotvach.bg.
Скумрия с празСкумрия с празПочистваме рибата и я осоляваме. Нареждаме я в намаслен йенски съд. Добавяме лука и праза и дръжките от копъра. Залива със смес от 2 с.л. лимон...
Скумрия в беконСкумрия в бекон
Подберете по-дребни риби. Почистете ги, подсушете ги и ги осолете отвън и отвътре. Завийте всяка риба с по 2 резена бекон, поставете върху алуминиево...
Скумрия в солСкумрия в сол
Печете скумрията в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 30 минути....
Скумрия с оризСкумрия с ориз
Почистете скумрията, като за ястието използвайте само филета без кожа. Загрейте мазнина в дълбок съд, запържете накълцания лук и бекон....
Скумрия в ПликСкумрия в Плик
Обезкостете изпечените скумрии. Прехвърлете рибните филета в подходящи чинии за сервиране и гарнирайте със задушените зеленчуци....
Скумрия в гювечСкумрия в гювеч
Запържваме 1 голяма или 2 по-малки глави кромид лук, 1 голям или 2 по-малки моркова, нарязани на шайби. Добавяме 1 буркан домати или домашен паприкаш...
Скумрия с патладжаниСкумрия с патладжани
Слага се капакът и скумрията с патладжани се слага да се пече. Накрая се пече около 20 минути без капак, за да се сгъсти....
Скумрия в пергаментСкумрия в пергамент
Смесваме част от маслото с магданоза, нарязаните каперси, настърганата лимонова кора, черен пипер и напълваме почистените скумрии....
Скумрия с лукСкумрия с лук
2
Скумрията се почиства от люспите и вътрешностите, маха се черната люспичка....
Печена скумрия с лимончеПечена скумрия с лимонче
Така оставям скумрията за няколко часа, след което я пека на скара. Гарнирам с лимон и листа маруля....
Скумрия в доматен сосСкумрия в доматен сос
3
Скумрията се залива с доматения сос и се запича за 15 мин. във фурната....
Печена скумрия с оризПечена скумрия с ориз
Изчистваме, измиваме и нарязваме на шайби рибата. Подправяме с подправка за риба и слагаме в тава. Сваряваме ориза. В тиган задушаваме лука и...

Рейтинг

4
Общо гласували: 3
52
40
30
21
10
Дай твоята оценка: