Gotvach.bg»Избрани Колекции»Маринован Зарган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Маринован ЗарганЗаргана измиваме, като отстраняваме вътрешностите под течаща вода.
Отцеждаме и покриваме с морска сол навсякъде....
Черноморски зарган на тиганСервирайте пържения зарган с резен лимон заедно с чаша бяло вино или бира....
2
Запечен зарган с лимони и зеленчуково пюре
Запеченият зарган с лимони и зеленчуково пюре е много вкусен....
Гаврос и зарган в кокосова панировка на фурна
Заргана навих на кръг, за да не ми заема много място в тавата....
Пържен ЗарганПочистваме и измиваме рибата.
Осоляваме и оставяме в хладилник, докато загреем олиото в тигана.
Когато олиото е сгорещено, овалваме рибата...
7
Маринован джинджифил
Оставете джинджифила да се маринова поне 24 часа. Съхранявайте с бурканче в хладилника....
Маринован лук
Първо направете маринатата. Сипете оцета и виното в тенджера и добавете всички подправки.
Сложете тенджерата в друга по-голяма, в която е сипана...
Маринован заек
Почистете заека от ципата и го оставете да престои 1-2 дни в бирата. Оставете го да се отцеди, шпиковайте с парченцата сланина, предварително посолени...
Маринован пиперДобре измийте червените чушки и ги изтърбушете.
Смесете в тенджера водата, оцета, олиото и захарта. Оставете да заврат.
Пускайте по малко...
1
Маринован паламудПочистеният паламуд се измива и се подсушава. Нарязва се на парчета, които се посоляват.
От водата, оцета и подправките се възварява марината,...
2
Маринован карфиол
Изчистете карфиола, настържете го и го нарежете на ситно.
Варете карфиола за 5 минути. Когато карфиолът се охлади, подредете го в стерилизирани...
Маринован патладжанИзберете големи патладжани, измийте ги и ги нарежете на кръгчета без да ги белите.
Посолете ги и ги оставете под лек наклон за 1 час да се отцедят...
10
Рейтинг
3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: