Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мариновани Патладжани по Селски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мариновани Патладжани по Селски

Мариновани Патладжани по Селски

Разгледай всички 12 подбрани съвети относно мариновани патладжани по селски в Gotvach.bg.
Патладжани по селскиПатладжани по селскиЗапържете до леко омекване и добавете нарязан чесън по ваш вкус. Овкусете със сол и черен пипер....
Пълнени цели патладжани по селскиПълнени цели патладжани по селски
След като извадите пълнените патладжани от фурната слепете две по две половинките....
Мариновани патладжаниМариновани патладжани
Патладжаните се заливат с оцет, така че да се покрият напълно. Оставят се да се мариноват за 24 часа....
Пълнени мариновани патладжаниПълнени мариновани патладжани
Когато са готови, поръсете обилно с още кашкавал и запечете до златисто кафяво всички пълнени мариновани патладжани....
Салата с мариновани патладжаниСалата с мариновани патладжани
Салатата с мариновани патладжани е готова....
Мариновани патладжани в бурканиМариновани патладжани в буркани
Маринованите патладжани в буркани са готови....
Мусака от патладжани и домати по селскиМусака от патладжани и домати по селски
Върху патладжаните се изсипва оризът, а върху него останалите патладжани. Завършваме с доматите....
Мариновани пържени патладжаниМариновани пържени патладжани
Поръсете ги с магданоз и оставете да се мариноват 4 часа преди поднасяне....
Мариновани патладжани за бърза консумацияМариновани патладжани за бърза консумация
Извадете и сервирайте вашите мариновани патладжани за бърза консумация....
Патладжани по тосканскиПатладжани по тоскански
Патладжанът и пиперът се пекат и белят....
Патладжани по италианскиПатладжани по италиански
Патладжаните се измиват, нарязват и се посоляват, след което се оставят да престоят 30 минути, за да се отцеди горчилката....
Патладжани по мексиканскиПатладжани по мексикански
1
Поднасяме патладжаните по мексикански със сварена и овкусена паста и поръсваме обилно с кориандър или магданоз....

Рейтинг

3.6
Общо гласували: 7
51
43
32
21
10
Дай твоята оценка: