Gotvach.bg»Избрани Колекции»Миди по Моряшки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Миди по моряшки с бяло виноМидите се изстъргват добре, отстраняват се отворените и повредените миди....
6
МидиМиди по моряшкиИзстържете и измийте добре мидите. Сложете ги в тенджера с бучка масло, нарязания на ситно лук и виното. Варете на силен огън, докато се отворят,...
2
Миди на фурна по моряшки
Добре измитите миди се пускат във вряща вода, за да се разтворят черупките им....
Свинско по моряшки
Свинско се нарязва на пържоли и по избор или се запича в тава или се пържи в тигана. Картофите се нарязват на тънки ленти и се пържат....
Охлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме.
Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода. След...
Гювеч по моряшки
Сгорещяваме олиото и запържваме лука, нарязан на тънки колелца. След като омекне го изваждаме и го отцеждаме от мазнината.
Смесваме каймата с...
Спагети по моряшки
В загрятото олио се запържва брашното. При непрекъснато бъркане се сипва бульонът. Оставя се на котлона, докато се сгъсти.
Добавят се нарязаните...
Кебап по моряшки
Накрая готовия кебап по моряшки трябва да остане само на мазнина. Отново поръсете със сол, черен пипер и прясно скълцан магданоз/копър....
Телешко по моряшкиПриготвените питки се срязват на две по дължина и вътрешността им се издълбава....
1
Пиле по моряшкиНакъсайте пилешкото на парчета, загрейте мазнина в дълбок тиган и го сложете да се запържи леко. Нарежете лука и гъбите и ги добавете към пилето....
1
Рейтинг
3.6
Общо гласували: 9
52
44
30
23
10
Дай твоята оценка: