Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мисо Супа

Мисо Супа

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно мисо супа в Gotvach.bg.
Постна мисо супа със спанакПостна мисо супа със спанакПостната мисо супа със спанак е готова....
Мисо супа с оризово фидеМисо супа с оризово фиде
Мисо супата с оризово фиде е готова....
Супа Мисо - здравословна ли е?Супа Мисо - здравословна ли е?
Яжте в японски ресторант и най-вероятно ще получите купа с Мисо супа с вашата храна. Тази гореща супа смесва японски бульон, наречен даши, в който...
Пилешка супа с мисоПилешка супа с мисо
Загрейте олиото и запържете пилешкото месо за няколко минути. Добавете гъбите и моркова, след което и джинджифила, лютите чушки, мисото, шерито...
Супа от мисо и резенеСупа от мисо и резене
3
Резенето се запържва заедно с праза, картофите и моркова около 2 мин. Прибавят се джиндифилът, чесънът, лютите чушки и семената резене. Осолява...
МисоМисо
1
Мисо е традиционна японска подправка, която е обявена за една от най-полезните в целия свят. Въпреки че я наричаме подправка, мисото по-скоро е...
Ароматна гъбена супа с манатарки и паста мисоАроматна гъбена супа с манатарки и паста мисо
Изчакайте малко да се поохлади (около 5-10 минути) и застройте ароматната гъбена супа с манатарки и паста мисо....
Торта Мисо маскарпонеТорта Мисо маскарпоне
1
Загрейте прясното мляко и сложете стафидите в него, за да набъбнат. Сложете на бавен огън да се вари за няколко минути. Разбийте маскарпонето...
Зелена салата с мисо дресингЗелена салата с мисо дресинг
Зелената салата с мисо дресинг е много сполучлива....
Торта Мисо Маскарпоне тип HappyТорта Мисо Маскарпоне тип Happy
Приготвяме пудинга и го оставяме да се охлади. Слагаме 400 мл мляко да заври заедно със захарта. Смесваме пудинга с останалите 100 мл мляко и жълтъците...
Как да готвим с мисо?Как да готвим с мисо?
1
Мисо представлява традиционна японска подправка. Приготвя се чрез ферментацията на ориз, ечемик или соя, накиснати във вода, сол и гъбата...
Наръчник на вегетарианеца: Видове мисоНаръчник на вегетарианеца: Видове мисо
Мисото е традиционна японска подправка, която се радва на голяма популярност в света на вегетарианците. Тя се приготвя от ферментирал ориз,...

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 6
52
42
31
21
10
Дай твоята оценка: