Gotvach.bg»Избрани Колекции»Мухлясали Сирена
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Мухлясали Сирена

Мухлясали Сирена

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно мухлясали сирена в Gotvach.bg.
Сирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сиренаСирене Шаури (Chevre) - кралят на френските меки сиренаТо се характеризира с твърдо външна кора с дебел слой мухъл от рода Penicillium Candidum. Пулпът му е кремообразен, твърд и чуплив....
Помощ, мухъл в хладилникаПомощ, мухъл в хладилника
Веднъж седмично е хубаво да почиствате хладилника, за да не се образува отново мухъл. 3....
Сирената с мухъл полезни ли са?Сирената с мухъл полезни ли са?
Не можем да дадем еднозначен отговор на този въпрос, защото има сирена с мухъл и сирена с мухъл. Ето какво имаме предвид....
Съвети при мухъл по хранитеСъвети при мухъл по храните
3
В почти всеки хладилник може да бъде открито мухлясало парченце сирене или кашкавал, вкиснала супа, кисело мляко, покрито със синьо-зелена...
СиренеСирене
3
Видове сирена Бри, Камамбер, Горгонзола и Рокфор са от т.нар. миризливи сирена. Те имат уникален вкус и аромат, дължащ се на мухъла....
Козе сиренеКозе сирене
Този вид сирене има значително по-малко калории от други видове сирене, включително кравето. Предимства на козето сирене 1....
Фета СиренеФета Сирене
1
Всъщност 75 процента от консумираните сирена там са от този тип. Фета може да се оприличи на родното саламурено сирене или сирене тип Дунавия....
Сирене МимолетСирене Мимолет
Ако искате да се запознаете с повече видове вкусни френски сирена, вижте и информация за - сирене Бри, Рокфор, сирене Бофор....
Крема сиренеКрема сирене
Крема сиренето е вид кремообразно българско краве сирене....
Синьо СиренеСиньо Сирене
5
Синьо сирене в кулинарията Синьото сирене набира много широка популярност в кулинарията....
Сирене НюшателСирене Нюшател
Впрочем същата бактерия се използва и при производството на сирене Бри....
Сирене ГрюерСирене Грюер
Грюер (Gruyère) е традиционно деликатесно швейцарско сирене....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 7
52
42
32
21
10
Дай твоята оценка: