Gotvach.bg»Избрани Колекции»Наденици от Дивеч
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Наденици от Дивеч

Наденици от Дивеч

Разгледай всички 12 авторски предложения за наденици от дивеч в Gotvach.bg.
Суджук от дивечСуджук от дивечСуджуците от дивеч се сушат 4-5 дена, след което се опушват. Най-добре е да поднесете суджуците варени или пържени....
Кюфтета от дивечКюфтета от дивеч
1
Нарежете всички видове месо на парчета по около 100 г и ги посолете. Оставете ги да престоят на хладно 24 часа, след което ги оставете върху наклонена...
Сос за дивечСос за дивеч
Мармаладът се разбива, слага се горчицата и се бърка. Прибавя се виното и се разбива, след което се слагат конякът и сокът от сварените кори. Внимава...
Марина за дивечМарина за дивеч
Маринатата за дивеч е много сполучлива....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Шницели от дивечШницели от дивеч
Смелете месото на кайма. Ако ви се вижда сухо, а обичате по-мазно, може да добавите малко сланина. В купа сложете каймата, прибавете нарязания...
Чорба с дивечЧорба с дивеч
Изчистваме птиците, изкормваме, измиваме и варим в 2 л. студена вода с малко сол. Сварените птици изваждаме и нарязваме на парчета, а бульона...
Наденички от дивечНаденички от дивеч
Подготвеното месо се почиства, измива и подсушава. Нужно е дивечовото месо да се изкисне във вода поне една нощ. След това всички продукти се нарязват...
Натурален кебап от дивечНатурален кебап от дивеч
Месото се нарязва на хапки. В тенджера под налягане се слага нарязаното месо, главата лук, предварително обелена и отрязана на две. Добавят се...
Френска марината за дивечФренска марината за дивеч
Сваля се, прецежда се и с тази марината се залива месо от дивеч, за да бъде по-вкусно и крехко....
Гарнитура за всякакъв дивечГарнитура за всякакъв дивеч
Измийте и обелете картофите. След това ги сварете. Намачкайте хубаво сварените картофи, овкусете ги със сол на вкус и прибавете към тях царевичното...
Пържолки от дивеч - панеПържолки от дивеч - пане
Месото се нарязва на малки пържоли и се начуква с дървен чук. В купа се редят пържолите, като между всеки ред се поръсват подправките и нарязания...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: