Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновена Туршия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновена Туршия

Обикновена Туршия

Открий всички 36 избрани предложения относно обикновена туршия в Gotvach.bg.
Обикновена селска туршияОбикновена селска туршияНакрая туршията се полива с горещата вода и разтворената в нея сол, както и с олиото, оцета и черния пипер....
Селска туршияСелска туршия
8
След 20 ден селската туршия е готова....
Обикновена туршия за трилитров бурканОбикновена туршия за трилитров буркан
Това е обикновена туршия за трилитров буркан - вече сме приготвили вкусната туршия за зимата....
Обикновена саламура за туршияОбикновена саламура за туршия
С така приготвената саламура се заливат подготвените зеленчуци за туршията, като течността трябва да ги покрива....
Селска царска туршияСелска царска туршия
1
В един буркан за компот се добавят 1/2 к.ч. оцет, 1 с.л. сол, 1 к.л. захар, 2 аспирина. Зелето, морковите, карфиолът, чушките или камби и кервизът...
Натурална селска туршияНатурална селска туршия
2
Туршията няма нужда от варене. Натуралната селска туршия е готова....
Бърза селска туршияБърза селска туршия
Туршията се затваря с капачка и обръщаме с дъното нагоре. Не се стерилизира, но оставяме на хладно. Бързата селска туршия е готова....
Смесена селска туршияСмесена селска туршия
1
Проверява се от време на време и ако има нужда, се долива по малко вода към туршията. Смесената селска туршия е готова....
Шарена селска туршияШарена селска туршия
1
Когато се сервира туршията, поръсете с малко олио и е готово за масата....
Обикновена обща туршия в бидонОбикновена обща туршия в бидон
10
Пригответе си саламурата, тя е най-важният детайл в приготвянето на туршия....
Селска туршия с камбиСелска туршия с камби
Туршията се съхранява на сухо и хладно място. Селската туршия с камби е готова....
Селска туршия в бидонСелска туршия в бидон
3
На дъното на бидона се насипва солта и се намокря хубаво с оцет. Първо се слагат морковите, ако са дребни не се режат, а ако са едри се делят на две...

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 3
51
42
30
20
10
Дай твоята оценка: