Gotvach.bg»Избрани Колекции»Обикновени Курабийки
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Обикновени Курабийки

Обикновени Курабийки

Открий всички 24 авторски предложения относно обикновени курабийки в Gotvach.bg.
Обикновени курабииОбикновени курабииОбикновените курабии се пекат на 170-180 градуса до леко зачервяване....
Обикновени курабии за ВеликденОбикновени курабии за Великден
Обикновените курабии за Великден са много сполучливи....
Обикновени домашни курабииОбикновени домашни курабии
Печем курабиите в загрята фурна 180°C до златисто. Чудесни за закуска....
Обикновени домашни курабийкиОбикновени домашни курабийки
5
Печем курабиите върху хартия в предварително загрята фурна на 180 градуса....
Обикновени бухтиОбикновени бухти
Всички продукти се разбъркват добре до получаване на меко тесто. Маже се леко с олио и се оставя да почине. След това от тестото се правят...
Обикновени блиниОбикновени блини
В средна купа разбъркайте заедно яйцата, захарта и солта. Пресейте брашното в друга купа и добавете към него млякото. Разбъркайте и прибавете...
Обикновени мекициОбикновени мекици
6
Брашното се слага в купа, където се прави кладенче. В него се слагат останалите продукти и се замесва меко тесто. Правят се малки топчета и се...
Обикновени соленкиОбикновени соленки
4
Разтопете маслото и при непрекъснато бъркане добавете прясното мляко, брашното, бакпулвера и солта. Бъркайте до получаването на твърдо тесто....
Обикновени палачинкиОбикновени палачинки
13
Яйцето се разбива добре. Прибавят се брашното, малко сол и сода бикарбонат и се разбъркват. На тънка струя се прибавя млякото. Трябва да се получи...
Обикновени СухариОбикновени Сухари
Нарежете хляба на тънки еднакви филии с дебелина между 5-8 мм. Разпределете ги върху тензух и ги сушете в продължение на 2 седмици на проветриво...
Обикновени бисквитиОбикновени бисквити
20
Бисквитите се приготвят бе мляко и яйца. Водата и захарта се разбъркват до разтопяване, след което се прибавят маслото, брашното със содата и се замесва...
Обикновени КрокетиОбикновени Крокети
3
Картофите се сваряват цели, обелват се и се настъргват на ренде. Прибавяме нарязаните на ситно лук, гъби и настъргания кашкавал, овкусяваме със сол...

Рейтинг

5
Общо гласували: 2
52
40
30
20
10
Дай твоята оценка: