Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овкусяване на Пилешки Гърди
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пиле къри с пилешки гърдиПрибавете пилешките гърди, подправете на вкус със сол и пипер, гответе още 5 минути, докато не поруменеят....
Как правилно да овкусяваме печено пиле?
Скилидките чесън се смачкват, лимонът се разполовява или се реже на четвъртинки, за да се получи равномерно овкусено и ароматно пилешко....
Подходящи подправки за овкусяване на барбун
И тук възниква въпроса кои са подходящите подправки за овкусяване на барбун....
Подходящи подправки за овкусяване на лаврак
Може да се подправи лаврак много добре със зелените подправки, най-вече тези, които са характерни за кухните около средиземно море - риган, девисил...
Сотирани пилешки гърди
Когато е добре сготвено, сервирайте сотираните пилешки гърди.
Приятен апетит!...
Пилешки гърди Пицайола
Поставят се пилешките гърди, да се запечатат и от двете страни, за около 4 минути на страна....
Мариновани пилешки гърди
Начукайте леко пилешките гърди, в дълбока купа изцедете сока от лимона, добавете зехтина и подправките, сложете гърдите в купата с марината и разбъркайте...
Панирани пилешки гърди
Поставяме пилешките гърди в пликчета и така ги начукваме внимателно на тънко....
Рейтинг
5
Общо гласували: 3
53
40
30
20
10
Дай твоята оценка: