Gotvach.bg»Избрани Колекции»Овнешко Курбан
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Овнешко Курбан

Овнешко Курбан

Прегледай всички 12 авторски предложения за овнешко курбан в Gotvach.bg.
Курбан с агнеКурбан с агнеКарантията на агнето се измива добре, нарязва се и се сварява в подсолена вода. В част от мазнината се задушава нарязаният лук и подправките....
Курбан чорба от овнешко месоКурбан чорба от овнешко месо
Разредете в малко бульон от овнешкото месо и добавете към чорбата....
Курбан с пилешко месоКурбан с пилешко месо
1
Нарежете лука на дребно и го задушете до омекване в половината масло. Добавете нарязаното на ситно пилешко месо, запържете за крако и добавете нарязания...
Курбан по ГрудовскиКурбан по Грудовски
Най-добре овнешкото да е от угоено животно....
Курбан от агнешки вратКурбан от агнешки врат
Курбанът от агнешки врат е готов....
Агнешки курбан за здравеАгнешки курбан за здраве
1
Сервираме курбана горещ, като първо се загребва с черпак от дъното с месото, после се сипва малко чорба и накрая малко от мазното отгоре....
Курбан от овче месоКурбан от овче месо
Варете курбана до увиране на зеленчуците, като внимавате да не се разварят. Курбанът от овче месо е готов....
Курбан от Ярешко месоКурбан от Ярешко месо
Ако ни се вижда постен курбанът, добавяме малко олио. Към края на сваряването на месото добавяме и солта....
Шилешки курбан с карантия и лукШилешки курбан с карантия и лук
Курбанът се сервира с люта чушка, чесън и оцет, с които се подправя богато....
Курбан за здраве от СливенскоКурбан за здраве от Сливенско
Измиваме месото и го заливаме с три литра студена вода. Поставяме го да ври на не много силен огън. От момента, в който започне да се образува...
Бистър курбан от чисто агнешко месоБистър курбан от чисто агнешко месо
Бистрият курбан от чисто агнешко месо е готов....
Овнешко паприкашОвнешко паприкаш
Нарязвате месото на не много големи парчета и го запържвате от всички страни в загрятото масло. Прибавяте ситно нарязания лук и запържвате и него....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 7
53
40
34
20
10
Дай твоята оценка: