Gotvach.bg»Избрани Колекции»Паламуд Плакия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Паламуд Плакия

Паламуд Плакия

Открий всички 12 избрани предложения за паламуд плакия в Gotvach.bg.
Плакия от паламудПлакия от паламудПолейте щедро със зехтин и лимонов сок и сложете плакията от паламуд да се изпече за около 40 минути в предварително загряна на 180 градуса фурна....
Плакия с млада баклаПлакия с млада бакла
Когато е напълно готова плакията, изключете котлона и поръсете с 2 с.л. ситно накълцан пресен копър. Плакията с млада бакла е готова....
Шаран плакия с празШаран плакия с праз
Заливаме ги с горната смес и печем плакията във фурна около 30 минути на 180 градуса. Шаранът плакия с праз е готов....
Скумрия плакия с пащърнакСкумрия плакия с пащърнак
Може да се поднесе скумрията плакия както топла, така и студена. Източник: Снежина Янакиева от Кулинарна мрежа...
Скумрия плакия с маслиниСкумрия плакия с маслини
Срвирайте плакията с резенчета лимон. Да ви е сладко!...
Риба плакия с виноРиба плакия с вино
Добре почистената риба се нарязва на порции и се натрива със сол и черен пипер. След това се овалва в брашно и се подрежда в предварително намазнена...
Риба плакия с доматиРиба плакия с домати
2
Почистете скумрията и я нарежете. Поставете парчетата в намазнена тава. Накълцайте целината и лука и ги задушете в останалата мазнина. Когато...
Скумрия плакия с оризСкумрия плакия с ориз
Почистената риба нарязваме на порции, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Нарязания на филийки лук задушаваме в олиото заедно с 3 настъргани домата...
Плакия по градинарскиПлакия по градинарски
Преди да поднесете плакията по градинарски, нарежете останалия магданоз и поръсете. Добър апетит!...
Плакия от бамяПлакия от бамя
Бамята се измива, изчиства и напръсква с оцет и малко сол и я оставяме да престои 5-10 минути. Нарязваме лука на дребно и доматите на кубчета...
Плакия от картофиПлакия от картофи
След което се прибавя към подготвената за печене плакия....
Плакия от тиквичкиПлакия от тиквички
2
Тиквичките плакия се поднасят със стрък магданоз....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 4
52
42
30
20
10
Дай твоята оценка: