Gotvach.bg»Избрани Колекции»Парена Туршия с Карфиол
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парена туршияОбеления керевиз се нарязва на парчета, а карфиолът се накъсва на розички.
Скилидките чесън се обелват....
Студено парена туршияОт посочените количества се получават 15-16 буркана от 800 г студено парена туршия....
1
Домашна парена туршияЗатваряме и стерилизираме туршията 10 минути.
Домашната парена туршия е готова....
1
Моята парена туршия
Ако желаете, може да си оставите в една купичка за директна консумация парена туршия, защото и така е вкусна....
Туршия – парена
На дъното на буркана се слагат зелените домати след това морковите, изчистени и нарязани на кръгчета, върху тях камбите с парченца карфиол по средата...
Парена туршия от червена капияЗатворете бурканите плътно и съхранявайте туршията на хладно място.
След 18 дни парената туршия от червена капия е готова за консумация....
3
Туршия с карфиол и камби
След 3 дни прецедете сока от царската туршия и отново го върнете в бурканите.
Туршията с карфиол и камби е готова....
Туршия с карфиол и морковиБърза туршия и лесна за приготвяне.
Туршията с карфиол и моркови е готова....
6
Туршия с карфиол и броколи
Ако се използва 3-литров стъклен буркани, подреждаме най-напред розичките от карфиола и броколите.
Добавяме във всеки буркан 2-3 с.л....
Рейтинг
4.7
Общо гласували: 9
57
41
31
20
10
Дай твоята оценка: