Gotvach.bg»Избрани Колекции»Парено Захарно Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Парено Захарно Тесто

Парено Захарно Тесто

Разгледай всички 12 избрани предложения относно парено захарно тесто в Gotvach.bg.
Фондан - захарно тестоФондан - захарно тестоСъхранява се до следващия ден на стайна температура, а не в хладилника фонданът - захарно тесто....
Фигурки от захарно тестоФигурки от захарно тесто
Оцветете готовото тесто с подходящи бои за храна. Веднага завийте тестото с целофан, за да не изсъхне....
Да си направим парено тестоДа си направим парено тесто
След като добавите яйцата, то вече е готово и можете да се залавяте за по-интересната част от приготвянето – от пареното тесто можете да си направите...
Домашно захарно тесто за украсиДомашно захарно тесто за украси
1
Домашното захарно тесто за украси е готово....
Как се прави захарно тестоКак се прави захарно тесто
5
За да приготвите вкусни домашни десерти обаче, необходимо е да знаете как се прави захарно тесто....
Универсално парено тестоУниверсално парено тесто
Пареното тесто може да се използва за еклери, блатове за торти и други десерти, гарнирани с крем. Универсалното парено тесто е готово....
Кифлички от парено тестоКифлички от парено тесто
Извадете, оставете леко да се охладят и поръсете кифличките от парено тесто с пудра захар....
Кашкавалки с парено тестоКашкавалки с парено тесто
Кашкавалките с парено тесто са готови....
Захаринки от парено тестоЗахаринки от парено тесто
Имаме вкусни захаринки от парено тесто!...
Топчета от парено тестоТопчета от парено тесто
Непрекъснато се бърка с дървена бъркалка, докато се получи тесто, което като се сгъстява, започва да се отделя от стената на съда....
Пръстен от парено тестоПръстен от парено тесто
Накрая захлупвате с другата половина от пръстена от парено тесто....
Баница с парено тестоБаница с парено тесто
Намажете тавата с част от мазнината, всяко парче тесто топвате в мазнината, разстилате с пръсти направо в тавата на лист (нормално е да се къса, не...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 3
50
42
31
20
10
Дай твоята оценка: