Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пастет от Свински Черен Дроб
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пастет от Свински Черен Дроб

Пастет от Свински Черен Дроб

Прегледай всички 12 кулинарни идеи за пастет от свински черен дроб в Gotvach.bg.
Пастет от свински черен дроб с плодовеПастет от свински черен дроб с плодовеСвинският дроб трябва да се нареже на тънки парчета....
Пастет от черен дроб и сланинаПастет от черен дроб и сланина
Пастета от черен дроб и сланина сервираме на препечена филия или с франзела. Идеален е за студени сандвичи....
Пастет от черен дроб в бурканиПастет от черен дроб в буркани
Този пастет от черен дроб в бурканчета е много полезен за хора с анемия или проблеми със ставните връзки и коксартроза....
Пастет от черен дробПастет от черен дроб
Дробът се измива и нарязва на парчета. Прибавят се сланината, също нарязана на парчета, морков, целина и лук....
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
През това време нарежете свинския дроб на дребни кубчета и добавете към зеленчуковата смес, добавете още вода, подправки на вкус и задушете под капак...
Домашен пастет от черен дробДомашен пастет от черен дроб
5
Поднесете пастета с хляб....
Свински пастет от дробСвински пастет от дроб
1
Готовия пастет съхранявайте в хладилник. Може да избегнете финалното печене, ако добре сготвите свинския черен дроб при пърженето....
Свински пастетСвински пастет
3
Нарежете на дребни парчета дроба и свинското месо, сложете ги да се сварят, отцедете ги и ги смелете....
Пастет от дроб по шведскиПастет от дроб по шведски
Поставете цялата смес в блендер, добавете млякото, малко сол и черен пипер на вкус и пасирайте вкусния пастет, докато сместа стане гладка....
Пастет от дроб от трескаПастет от дроб от треска
2
Добър апетит с Пастет от дроб от треска!...
Домашен пастет с дроб и зеленчуциДомашен пастет с дроб и зеленчуци
Посолете и овкусете с щипка черен пипер. Захлупете съда, задушете зеленчуците до омекване. Добавете нарязания на парчета дроб....
Домашен свински пастетДомашен свински пастет
През това време свинският черен дроб се изкисва в студена вода за два часа. След това и той се слага да се вари отново, до пълна готовност....

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 10
52
44
33
21
10
Дай твоята оценка: