Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пелмени Пържени
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пелмени Пържени

Пелмени Пържени

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пелмени пържени в Gotvach.bg.
Пелмени Пържени с масло и сметанов сосПелмени Пържени с масло и сметанов сосВ тенджерка разтопете маслото и пържете за кратко отцедените пелмени от двете страни до много лек загар....
Пържени пелмениПържени пелмени
Намазваме пелмените с топено сирене и ги запържваме до златисто. При сервиране поръсваме пържени пелмени с наситнени пера от лук и магданоз....
Китайски пържени пелмениКитайски пържени пелмени
Направете всички пелмени, като ги подреждате върху набрашнена повърхност....
Пържени пелмени със сметанов сосПържени пелмени със сметанов сос
С получения сос се заливат горещите пелмени. Пържените пелмени със сметанов сос са готови....
ПелмениПелмени
12
Върху всяко пелменче сложете малко плънка....
Руски пелмениРуски пелмени
Пускайте във врящата вода по 6-7 пелмена и ги оставете да поврят около 6 минути или докато изплуват на повърхността....
Китайски пелмениКитайски пелмени
Подредете китайските пелмени и ги запържете до златисто от едната страна....
Сибирски пелмениСибирски пелмени
4
Пускайте сибирските пелмени във вряща и подсолена вода или бульон. Когато изплуват на повърхността, ги изваждайте с решетъчна лъжица....
Пържени в белтък патладжаниПържени в белтък патладжани
Нарязваме патладжана на филийки, а след това нарязваме на пръчици, както режем картофи за пържене....
Пържени говежди пържолиПържени говежди пържоли
Начукваме пържолите много добре. Намазваме ги с горчицата и ги поръсваме със сол и подправките. Добавяме и ситно нарязания лук и ги оставяме на...
Пържени пилешки пържолиПържени пилешки пържоли
Леко начукайте пилешките пържоли, като сте разделите гърдите на две....
Свински бъбреци, пържени с лукСвински бъбреци, пържени с лук
Тъй като бъбреците имат неприятна миризма, се срязват на две по дължина, изчиства им се бялата част и се оставят да се изкиснат във вода заедно с...

Рейтинг

3.2
Общо гласували: 6
51
41
32
22
10
Дай твоята оценка: