Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печен Телешки Бифтек на Тиган
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печен Телешки Бифтек на Тиган

Печен Телешки Бифтек на Тиган

Прегледай всички 23 избрани предложения относно печен телешки бифтек на тиган в Gotvach.bg.
Телешки бифтек СараТелешки бифтек СараПригответе порции от пълнени печени домати, панирана филийка, телешки бифтек и ароматен сос и поднесете, докато са още топли....
Телешки Бифтек на СкараТелешки Бифтек на Скара
3
Телешките бифтеци за тази рецепта трябва да са с дебелина 4-5 см и всеки да тежи от 700 г до 1 кг....
Сочен Телешки Бифтек с ЯйцеСочен Телешки Бифтек с Яйце
Сочният Телешки Бифтек с Яйце е готов....
Телешки пържоли на тиган с карфиолТелешки пържоли на тиган с карфиол
Нарежете телешкото на дебели пържоли и леко осолете. В купа разтворете всички подправки и намажете пържолите, покрийте и оставете така за около...
Печен телешки език със сиренаПечен телешки език със сирена
Печеният телешки език със сирена е готов....
Печен телешки джолан в гърнеПечен телешки джолан в гърне
Печем в умерена фурна около 5 часа....
Печен телешки джолан с картофи и броколиПечен телешки джолан с картофи и броколи
2
Заливаме с топинга печения телешки джолан. Бон апети с Печен телешки джолан с картофи и броколи!...
Телешки стек на тиганТелешки стек на тиган
Телешкият стек на тиган е готов....
Телешки хапки на тиганТелешки хапки на тиган
Поднесете телешките хапки на тиган с останалия накълцан зелен лук и хапвайте топли. Добър апетит!...
Телешки шол на тиганТелешки шол на тиган
Загряваме олиото в дълбок тиган и запържваме чушките за 5 минути. Изваждаме чушките и запържваме месото в същата мазнина за 10 минути....
Телешки пържоли на тиганТелешки пържоли на тиган
Потопете всяка пържола в брашно и сложете да се пържи в незалепващ тиган със загрята мазнина....
Телешки врат, печен на фурнаТелешки врат, печен на фурна
1
Печеният телешки врат се сервира тънко нарязан, посолен, със сос или зеленчуци - грах, зелен фасул или картофи....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 3
50
42
30
21
10
Дай твоята оценка: