Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печена Свинска Глава
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печена Свинска Глава

Печена Свинска Глава

Прегледай всички 24 кулинарни идеи за печена свинска глава в Gotvach.bg.
Печена свинска главаПечена свинска главаСвинската глава се разполовява на две части и се измива с топла течаща вода много добре....
Печена свинска глава със зелеПечена свинска глава със зеле
Сервирайте печената свинска глава със зеле с подходящо питие....
Супа от свинска главаСупа от свинска глава
1
Свинската глава се измива добре и се насича на парчета....
Свинска глава с картофиСвинска глава с картофи
Готовата свинска глава извадете и обезкостете, като се запазва месото....
Шницели от свинска главаШницели от свинска глава
Шницелите от свинска глава са готови....
Яхния от свинска главаЯхния от свинска глава
Сложете месото да се свари. Когато е полуготово добавете нарязаните на кубчета зеленчуци, солта, черния пипер и дафиновия лист. След като омекнат...
Свинска Глава в БурканиСвинска Глава в Буркани
Разцепете свинските глави на четири части. В голяма тенджера сложете парчетата и облейте с вода....
Пача от свинска главаПача от свинска глава
Измиваме и нарязваме всички месни съставки и ги сипваме заедно с костите и сухожилията в тенджера. Нарязваме лука, корените за супа (без морковите...
Пастет от свинска главаПастет от свинска глава
Първо преглеждам свинските глави за наличие на косми, ако има такива, ги пърля с горелка, остъргвам с нож и накисвам в тенджера с топла вода (някой...
Свинска глава в гювечСвинска глава в гювеч
Свинска глава в гювеч ще се оцени подобаващо от любителите на печеното месо и деликатеси като свинските бузи и свински ушички....
Свинска глава на пещСвинска глава на пещ
15
Свинската глава се изчиства много хубаво. Цялата се нарязва на средно големи кубчета....
Свинска глава със зелеСвинска глава със зеле
1
Месото от свинската глава се запържва леко. Зелето се нарязва на ситно и се задушава с мазнина. Поръсва се с червен пипер. Добавя се месото....

Рейтинг

3.9
Общо гласували: 8
53
41
34
20
10
Дай твоята оценка: