Gotvach.bg»Избрани Колекции»Печено Агне с Магданоз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Печено Агне с Магданоз

Печено Агне с Магданоз

Прегледай всички 12 избрани предложения относно печено агне с магданоз в Gotvach.bg.
Цяло печено агнеЦяло печено агнеЦялото печено агне е готово....
Печено Агне в ТрапПечено Агне в Трап
Печем от 3 до 5 часа. Печеното Агне в Трап е готово....
Печено агне за ГергьовденПечено агне за Гергьовден
Снемете тенджерата от огъня и сложете нарязания на ситно магданоз (джоджен и мащерка)....
Печено агне по добруджанскиПечено агне по добруджански
В тенджера със сгорещеното олио прибавяме нарязания на ситно лук, измития и почистен булгур, дреболиите, червения пипер, джоджена и магданоза, нарязани...
Гергьовско пълнено печено агнеГергьовско пълнено печено агне
Добавят се нарязаните зелении - зелен лук, лапад, джоджен и магданоз и нарязаните дреболийки....
Печено агне с оризПечено агне с ориз
Връщаме тавата с печеното агне с ориз във фурната без фолиото и печем на 180°C до готовност на ориза....
Печено гергьовденско агнеПечено гергьовденско агне
2
Пъхнете да се пече за около 2 часа и половина. След това махнете фолиото и добавете накълцаните лук и чесън....
Печено агне на бавен огънПечено агне на бавен огън
Добре се намазва с мазнина и се слага да се пече 25-30 см от жарта. По време на печенето редовно го намазвайте с мазнина, за да не прегори....
Пълнено печено агне за ВеликденПълнено печено агне за Великден
2
Пълненото печено агне е готово за Великденската трапеза!...
Цяло печено агне в пещЦяло печено агне в пещ
Добре подхожда червено вино на така приготвеното цяло печено агне в пещ....
Бавно печено агне с натурален вкусБавно печено агне с натурален вкус
7
За перфектен загар на вашето агнешко печено и хрупкава кожичка ще трябва да печете без фолиото за още 30 мин, като увеличите градусите....
Пълнено печено агне с пресни картофиПълнено печено агне с пресни картофи
След това се добавят нарязаните на ситно лук, чесън, джоджен и магданоз....

Рейтинг

4.5
Общо гласували: 2
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: