Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пиле по Родопски
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Автентично Пиле по РодопскиМеждувременно загрейте грил тиган и запечете пържолите за по около 5 мин. от всяка страна. Сипете доматите и налейте виното в соса....
Качамак по родопски с месоС лъжичка се взема от запръжката само светлата част от мазнината и заливаме родопския качамак.
Много вкусна родопска гозба....
1
Катми по родопски - от с.РодопиРазбъркваме добре, прибавяме брашното малко по-малко.
Тестото трябва да тече от черпака като средно гъста каша....
3
Марудници по родопски от кухнята на Бени
Сервираме марудниците по родопски от кухнята на Бени по желание със сладко, течен шоколад, сирене или друго по желание....
Запечен зрял фасул по родопски за Бъдни вечер
Следим за неговата гъстота и само ако е необходимо можем да прибавим по малко гореща вода....
Клин по родопски
Подпъхнете и намажете родопския клин с разбит жълтък и малко олио. Сложете тавата в загрята фурна на 180 градуса. Печете баницата до готовност....
Пърленки по родопскиРазтворете маята в топла вода, в която сте добавили захарта и олиото. Брашното и солта се пресяват. В средата се прави кладенче в която се изсипва...
2
Зелник по родопски
Нарежете зелката на ситно, запържете я в половината нагрято олио за кратко, налейте малко вода и оставете да се свари.
Прибавете ориза, посолете...
Трахана по родопски
Почистваме дреболиите и ги поставяме в съд, за да врат.
След като са готови, ги нарязваме на ситно.
Лука също нарязваме на ситно.
В друг...
Синдирмьо по Родопски
Сервирайте Синдирмьо по Родопски топло с натрошено сирене отгоре или като гарнитура....
Сирене по родопски
Нарязваме на дребно лука и доматите и ги задушаваме в намазнен съд.
След това слагаме нарязаното на филийки сирене и поръсваме с накълцан магданоз...
Рейтинг
3.9
Общо гласували: 8
53
42
32
21
10
Дай твоята оценка: