Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешка Пастърма

Пилешка Пастърма

Прегледай всички 12 избрани предложения за пилешка пастърма в Gotvach.bg.
Пилешка пастърмаПилешка пастърмаПилешката пастърма се овалва в тях. Края на всяко филенце се продупчва с дебела игла и се нанизва на конец....
Хапки с розички от пушена сьомга, пилешка пастърма и крема сиренеХапки с розички от пушена сьомга, пилешка пастърма и крема сирене
Нарежете филето пушена сьомга или пастърмата на относително равни ивички /не е нужно да са напълно еднакви/. 4....
Свинска пастърма с чименСвинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни. Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Говежда пастърма с фасулГовежда пастърма с фасул
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Конска пастърма с чубрицаКонска пастърма с чубрица
Тази конска пастърма с чубрица е готова за консумация след 7 дни....
Домашна пастърма в хладилникДомашна пастърма в хладилник
Страхотна пастърма!...
Домашна пастърма с подправкиДомашна пастърма с подправки
7
След 5-7 дни имаме чудесна пастърма....
Пастърма от ДивечПастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника. След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Пастърма по арменскиПастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от скумрияПастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма от сьомгаПастърма от сьомга
На практика вече пастърмата е готова за консумация, след като се измие със студена вода и се подсуши....
Пастърма от рибаПастърма от риба
1
Колкото по-дебели са, толкова по-дълго се суши пастърмата от риба....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 2
50
41
31
20
10
Дай твоята оценка: