Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Филета по Милански
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Филета по Милански

Пилешки Филета по Милански

Открий всички 12 избрани предложения за пилешки филета по милански в Gotvach.bg.
Ризото по милански с костен мозъкРизото по милански с костен мозъкНарязваме на ситно почистения лук и го запържваме в маслото до омекване и златисто. Прибавяме костния мозък, измития и отцеден ориз и леко запържваме...
Шницели с кашкавал по милански от 1960 г.Шницели с кашкавал по милански от 1960 г.
2
Вкусни Шницели с кашкавал по милански от 1960 г., които трябва да опитате!...
Пилешки филета КорнфлейксПилешки филета Корнфлейкс
2
Пилешките филета се пържат в предварително сгорещено олио до получаването на хрупкава златиста коричка....
Хрупкави пилешки филетаХрупкави пилешки филета
7
Извадете филето от хладилника. Топите филенцата в майонеза, овалвате в картофените люспи и пържите в маслена баня....
Спагети по МиланскиСпагети по Милански
Сосът се поставя върху спагетите за завършек на нашите спагети по Милански...
Джолан по МиланскиДжолан по Милански
Запържете за още 5 минути, като обърнете месото по средата на това време....
Ризото по миланскиРизото по милански
Прибавя се още от бульона на порции по 1 ч.ч. до изчерпване на количеството. На ориза, за да се свари добре, са му нужни около 18-20 мин....
Шницели по миланскиШницели по милански
Пускайте шницелите по Милански да се изпържат в сгорещена мазнина от двете страни....
Пържоли по миланскиПържоли по милански
1
Поднесете ги горещи, поръсени обилно с лимонов сок и гарнитура по избор....
Пилешки филета на параПилешки филета на пара
Поставяме гарнитура по желание и сервираме веднага. Пилешките филета на пара са готови....
Пилешки филета в чипсПилешки филета в чипс
Филетата нарежете на пържолки и ги начукайте, така че да станат максимално тънички. Поръсете ги със сол и черен пипер....
Пилешки филета с лукПилешки филета с лук
Филетата се начукват, осоляват, набрашняват и изпържват. Поставят се на скара....

Рейтинг

3.3
Общо гласували: 6
50
44
30
22
10
Дай твоята оценка: