Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешки Хапки с Бирена Панировка
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешки Хапки с Бирена Панировка

Пилешки Хапки с Бирена Панировка

Разгледай всички 24 авторски предложения за пилешки хапки с бирена панировка в Gotvach.bg.
Панирани миди в бирена панировкаПанирани миди в бирена панировкаТопвайте по 10-тина миди в панировката и ги пържете до златисто – 1-2 минути....
Панирани наденички с бирена панировкаПанирани наденички с бирена панировка
Добавете бирата и брашното и разбъркайте до еднородна смес....
Хапки от бяло месо в бирена панировкаХапки от бяло месо в бирена панировка
Хапките от бяло месо в бирена панировка са готови....
Панирани пилешки хапки с бираПанирани пилешки хапки с бира
1
Бирата и брашното се правят на каша. Парчетата месо се потапят в бирената панировка и се изпържват до златисто....
Риба в пухкава бирена панировкаРиба в пухкава бирена панировка
Добавете лимоновия сок и бирата....
Тиквички бюрек с бирена панировкаТиквички бюрек с бирена панировка
3
След това потопете в панировката и изпържете до златисто от двете страни.По същия начин направете и останалите бюреци....
Рибни филета с бирена панировкаРибни филета с бирена панировка
Подсушеното рибно филе се овалва първо в брашното и след това в бирената смес. Отцежда се излишната панировка....
Пилешко филе с бирена панировкаПилешко филе с бирена панировка
Вземаме от пилешките хапки, потапяме ги в панировката и след това ги пържим до златисто от двете страни в сгорещеното олио....
Сьомгова пъстърва в бирена панировка без яйцаСьомгова пъстърва в бирена панировка без яйца
Пригответе кашичка от брашното с бакпулвера, бирата, лимонов сок, сол и подправките....
Панирани пилешки хапкиПанирани пилешки хапки
4
Всяко пилешко парче се овалва в брашно, потапя се в яйцето, след което в сместа от галета и корнфлейкс....
Пилешки хапки със сусамена панировкаПилешки хапки със сусамена панировка
Пилешките гърди се нарязват на хапки....
Пилешки хапки в доритос панировкаПилешки хапки в доритос панировка
3
Печем пилешки хапки в доритос панировка на предварително загрята фурна на 200°C горен и долен реотан, докато добият златист загар - за около 15 мин...

Рейтинг

4.8
Общо гласували: 4
53
41
30
20
10
Дай твоята оценка: