Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Рагу

Пилешко Рагу

Разгледай всички 12 авторски предложения относно пилешко рагу в Gotvach.bg.
Пилешко рагу с гъбиПилешко рагу с гъбиИзмиваме пилешкото месо, подсушаваме и нарязваме на кубчета....
Каша с пилешко рагуКаша с пилешко рагу
Рагуто се сварява с малко сол и месото се отделя от костите. В тенджера се запържва брашното, долива се от бульона при непрекъснато бъркане, за...
Пилешко рагу с медПилешко рагу с мед
1
Поднесете пилето с гарнитура задушен ориз и сос от мед....
Воловани с пилешко рагуВоловани с пилешко рагу
Рецептата е адаптирана от Пекарната на Рудолф Волованите с пилешко рагу са готови....
Рагу от пилешко месоРагу от пилешко месо
Месото се нарязва на малки парченца и се задушава в маслото и малко гореща вода на слаб огън. Прибавят се на дребно нарязаните и предварително...
Телешко рагуТелешко рагу
Изпържете в масло ситно нарязаните лук, магданоз, майорана и сланината. Прибавете нарязаното на кубчета месо и посолете. Изпържете, налейте...
Будапещенско рагуБудапещенско рагу
Нарежете чушките на дребно, а рибицата на средно големи филийки. Загрейте маслото и запържете лука до омекване. Прибавете месото и го запечатайте...
Зеленчуково рагуЗеленчуково рагу
Морковите и лукът се режат на дребни кубчета, а чушките, патладжаните и доматите - на по-едри. Зехтинът се загрява и в него се запържват последователно...
Ирландско рагуИрландско рагу
Месото се реже на резени, натрива се със сол и се запържва до златисто в смес от половината масло и половината от зехтина. Лукът се нарязва на...
Заешко рагуЗаешко рагу
Накисваме заека в студена вода и 2-3 с.л. оцет и го оставяме да престои за 24 часа. След това го нарязваме на порции и го запържваме в маслото...
Пролетно рагуПролетно рагу
Зеленчуците се почистват и измиват. Алабашът сe нарязва на парчета, морковите на кръгчета, зеленият фасул на парчета, бялата част на лука - на колелца...
Сьомга рагуСьомга рагу
1
Посолете филетата сьомга, наръсете ги с черен пипер и прясно изцеден лимонов сок. Оставете ги да престоят така. След 10 минути загрейте малко...

Рейтинг

4.4
Общо гласували: 5
52
43
30
20
10
Дай твоята оценка: