Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пилешко Фрикасе с Чесън
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пилешко Фрикасе с Чесън

Пилешко Фрикасе с Чесън

Разгледай всички 12 кулинарни идеи за пилешко фрикасе с чесън в Gotvach.bg.
Безглутеново пилешко фрикасеБезглутеново пилешко фрикасеБезглутеновото пилешко фрикасе става много вкусно с мека нежна консистенция и лесна усвояемост. Да ви е сладко!...
Домашно фрикасе с чесънДомашно фрикасе с чесън
2
Пилешкото месо се измива и сварява. Накъсва се на късчета. Чесъна се обелва и счуква....
Фрикасе с пилешко филеФрикасе с пилешко филе
2
Ако желаете опитайте рецептата за фрикасе с пилешко филе! Ще се радвам да споделите дали ви е допаднала....
Червено фрикасе с пилешко месоЧервено фрикасе с пилешко месо
Едно различно червено фрикасе с пилешко месо. Всяка една домашно приготвена гозба е много вкусна....
Фрикасе с пилешко филе и гъбиФрикасе с пилешко филе и гъби
3
В тенджерата, в която ще готвите фрикасе, залейте дъното с олио, като загрее достатъчно добавете 3 с.л. брашно....
Сос ФрикасеСос Фрикасе
Един съвет: Аз лично използвам този класически сос за пиле Фрикасе с гъбен/пилешки бульон, а за пълнени чушки използвам зеленчуков бульон. :)...
Леща фрикасеЛеща фрикасе
Вари се още 5 – 6 мин и лещата фрикасе подправя се на вкус със сол, черен пипер, чубрица и по желание 1 – 2 капки оцет....
Пуешко фрикасеПуешко фрикасе
Изключете след няколко минути, охладете и поднесете пуешко фрикасе с прясно смлян черен пипер....
Гъбено фрикасеГъбено фрикасе
2
Забележка: много е важно да запържите добре брашното, в противен случай гъбеното фрикасе ще има неприятния вкус на сурово брашно!...
Пъстърва фрикасеПъстърва фрикасе
В един литър вода се слагат зърната пипер, целината, магданоза и сол и се слага на котлона да кипне. Оттегля се от огъня и се оставят пъстървите...
Различно фрикасеРазлично фрикасе
Прибавя се и нарязаното пилешко месо. Долива се около 1, 5 л вода. След завиране се прибавят солта, черния пипер и зеленчуковата подправка....
Кюфтета фрикасеКюфтета фрикасе
4
Прибавяме на тънка струя към фрикасето. Разбъркваме добре и оставяме 2 мин. на много слаб огън....

Рейтинг

4.3
Общо гласували: 4
51
43
30
20
10
Дай твоята оценка: