Gotvach.bg»Избрани Колекции»Пипала от Октопод на Фурна
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Пипала от Октопод на Фурна

Пипала от Октопод на Фурна

Прегледай всички 12 авторски предложения относно пипала от октопод на фурна в Gotvach.bg.
Пържени пипала на октоподПържени пипала на октоподПържените пипала на октопод са много вкусни....
Пипала от октопод на тиганПипала от октопод на тиган
1
Овкусените пипала на октопод се запичат на обикновен или грил тиган за около 10 минути....
Пипала от октопод на скараПипала от октопод на скара
1
Когато премине времето, си загряваме предварително скарата и когато е силно загрята, поставяме пипалата от октопод на скара за по 3-4 минутки, колкото...
Пипала от октопод с бяло виноПипала от октопод с бяло вино
Тогава слагаме и пипалата и леко ги запържваме. Поднасяме ги със зелен лук и лимон....
Пипала от октопод с чесън в зехтинПипала от октопод с чесън в зехтин
1
В тенджера с вода поставяме измитите пипала от октопод, добавяме 2 коркови тапи, които правят месото по-крехко....
Задушени пипала от октопод с чесън и виноЗадушени пипала от октопод с чесън и вино
Поливам със сок от лимона, поръсвам със ситно нарязаната целина и поднасям задушени пипала от октопод с чесън и вино, докато са топли....
Октопод със зеленчуци на фурнаОктопод със зеленчуци на фурна
Сега разбъркайте всичко отново и върнете октопода със зеленчуци на фурна за 20 минути, но увеличете температурата на фурната до 230 градуса....
ОктоподОктопод
Октоподът /Octopus/ представлява морско мекотело, което има скъсено тяло и уста, оградена от осем пипала, снабдени с голямо количество смукала от...
Панирани пипала от калмариПанирани пипала от калмари
Сервираме панираните пипала от калмари топли за бирено мезе....
Печен октоподПечен октопод
Полейте парченцата октопод с малко зехтин и разбъркайте, за да се покрият леко. Загрейте фурната до 200 градуса....
Паниран октоподПаниран октопод
1
Овалвайте всяко парче октопод в панировката и пускайте в сгорещена мазнина....
Пържен октоподПържен октопод
10
Ако приготвяте голям октопод, го сложете да се свари за 30-40 минути. Сварения октопод извадете, отцедете и нарежете на парчета....

Рейтинг

3.4
Общо гласували: 9
52
42
33
22
10
Дай твоята оценка: