Gotvach.bg»Избрани Колекции»Полезни Съвети при Приготвяне на Ориз
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
ОризТой е особено популярен за приготвяне на японското суши, тъй като се слепва доста лесно....
Кафяв ОризДруг много вкусен вариант за приготвяне на кафявия ориз е като се свари в зеленчуков или гъбен бульон, като естествено под бульон се има предвид...
1
Пълнозърнест ориз
Начини на приготвяне на пълнозърнест ориз
Скоростта, с която се приготвя белият ориз е единственото му предимство пред кафявия....
Ориз Карнароли
Видовото разнообразие позволява да се подбира ориз за десерт, друг за запичане или за приготвяне на суши....
Ориз Балдо
-Време за варене на ориз Балдо: 14-16 минути;
- Време за приготвяне на ризото с ориз Балдо: 21 минути....
Ориз Басмати
Приготвяне на ориз Басмати
За да приготвите добре ориз Басмати, ще трябва да го сварите във вряща вода с щипка сол....
Ориз Бомба
Съвети на готвачите при готвене на ориз бомба
Термичната обработка на ориз бомба е тънка и деликатна, както и неговото отглеждане....
Черен ориз
Трябва да отбележим, че този вид ориз има по-твърда обвивка в сравнение с бялата разновидност, ето защо приготвянето му налага предварително накисване...
Инстантен Ориз
За разлика от обикновените видове ориз, чието време за варене може да варира от около 15 до 30 минути, приготвянето на инстантен ориз отнема от 1...
Среднозърнест Ориз
Заради скорбялата той се слепва след сваряване, но не се разварява при правилно приготвяне....
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 6
53
41
32
20
10
Дай твоята оценка: