Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Ябълков пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Постен Ябълков пай

Постен Ябълков пай

Разгледай всички 24 подбрани съвети за постен ябълков пай в Gotvach.bg.
Американски ябълков пайАмерикански ябълков пайФурна - 170-175 градуса; Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно. Смесва се брашното, солта,...
Невидим ябълков пайНевидим ябълков пай
Нарязва се на тортени парчета Източник: Il cucchiaio d`argento Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Маслен ябълков пайМаслен ябълков пай
Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят. Готовия пай поръсете с пудра захар....
Празничен ябълков пайПразничен ябълков пай
Смесваме захарта и канелата и поръсваме обилно нашия ябълков пай....
Английски ябълков пайАнглийски ябълков пай
4
Обелете и изчистете ябълките. Нарежете ги на едри парчета и ги поставете в дълбок съд. Налейте вода колкото да ги покрие и сварете на умерен огън...
Мини ябълков пайМини ябълков пай
Сложете в тенджера съставките за пълнежа и ги варете на слаб огън около 5 мин. Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното...
Орехово-ябълков пайОрехово-ябълков пай
1
Печете ябълковия пай в загрята фурна до готовност....
Класически ябълков пайКласически ябълков пай
Намажете ябълковия пай с разбит жълтък. Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Шведски ябълков пайШведски ябълков пай
Шведският ябълков пай е много вкусен! Източник: Cause it`s Always Delecious...
Шоколадов ябълков пайШоколадов ябълков пай
Много вкусен шоколадов ябълков пай....
Превъзходен ябълков пайПревъзходен ябълков пай
Първа стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
Холандски ябълков пайХоландски ябълков пай
3
Аз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай. Намазнете форма за печене с подвижни страни....

Рейтинг

4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: