Gotvach.bg»Избрани Колекции»Постен Ябълков пай
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Американски ябълков пайФурна - 170-175 градуса;
Форма с ринг около 22 -24 см добре намаслена с парче меко масло и покрита с малко брашно.
Смесва се брашното, солта,...
1
ПайНевидим ябълков пай
Нарязва се на тортени парчета
Източник: Il cucchiaio d`argento
Рецептата се нарича невидим ябълков пай, защото пластовете, които се получават...
Маслен ябълков пай
Печете ябълковия пай в предварително нагрята фурна на 170 градуса до златист цвят.
Готовия пай поръсете с пудра захар....
Английски ябълков пайОбелете и изчистете ябълките. Нарежете ги на едри парчета и ги поставете в дълбок съд. Налейте вода колкото да ги покрие и сварете на умерен огън...
4
Мини ябълков пай
Сложете в тенджера съставките за пълнежа и ги варете на слаб огън около 5 мин.
Оставете да изстине и в това време направете тестото. Смесете брашното...
Класически ябълков пай
Намажете ябълковия пай с разбит жълтък.
Печете класическия ябълков пай в предварително загрята фурна на 180 градуса за 30-40 мин....
Превъзходен ябълков пай
Първа стъпка от рецептата за нашия класически ябълков пай е да направим масленото тесто за пай....
Холандски ябълков пайАз обичам да добавям и нарязани бадеми към този холандски ябълков пай.
Намазнете форма за печене с подвижни страни....
3
Рейтинг
4.2
Общо гласували: 5
53
41
30
21
10
Дай твоята оценка: