Gotvach.bg»Избрани Колекции»Почистване и Приготвяне на Охлюви
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Почистване и Приготвяне на Охлюви

Почистване и Приготвяне на Охлюви

Прегледай всички 12 избрани предложения относно почистване и приготвяне на охлюви в Gotvach.bg.
Охлюви с лукОхлюви с лукСварете охлювите и ги почистете. В подходящ тиган загрейте олиото и запържете нарязания на полумесеци лук до златисто....
Охлюви с оризОхлюви с ориз
1
Прибавете охлювите към зеленчуците и долейте 1/2 ч.ч. от бульона им. Разбъркайте и след 2 минути изсипете отцедения ориз....
Охлюви по моряшкиОхлюви по моряшки
Измива добре охлювите и ги сваряваме. След това ги изваждаме от черупките и ги почистваме. Изчистваме лукчетата и ги попарваме с вряла вода....
Охлюви от бутертестоОхлюви от бутертесто
1
Готовите "охлюви" се махат от горещата тава и се подреждат на решетка, докато изстинат....
Охлюви на тиганОхлюви на тиган
Охлювите хубаво се почистват много добре и се слагат да се сварят напълно. След това се отделят от черупките и им се почиства жилата....
Охлюви по бургундскиОхлюви по бургундски
Отцедете ги от водата и във всяка сложете по една ядка от предварително сварените и почистени охлюви....
Охлюви по селскиОхлюви по селски
Охлювите по селски са готови....
Охлюви с паста ПатафриОхлюви с паста Патафри
За това вкусно бирено мезе целите охлюви се измиват. Слагат се в тенджера. Слагат се на котлона, колкото да се попарят....
Охлюви с пресен лукОхлюви с пресен лук
Събраните охлюви се поставят в добре завързана найлонова торба, надупчена на няколко места, за да могат охлювите да дишат....
Бутер охлюви с каймаБутер охлюви с кайма
Бутер охлювите с кайма са готови....
Сиропирани охлюви с маяСиропирани охлюви с мая
Заливат се сладките охлюви със студен сироп и оставяме да попие поне 2-3 часа....
Канелени охлюви с медКанелени охлюви с мед
В купа се разбиват яйцата със захарта, като преди това се отделя един жълтък за намазване. Добавя се заквасената сметана, щипка сол, олио. В средата...

Рейтинг

4.1
Общо гласували: 9
54
42
33
20
10
Дай твоята оценка: