Gotvach.bg»Избрани Колекции»Правене на Мастика от Ракия
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Правене на Мастика от Ракия

Правене на Мастика от Ракия

Открий всички 12 кулинарни идеи за правене на мастика от ракия в Gotvach.bg.
Домашна мастикаДомашна мастикаВ голяма емайлирана кофа се слагат спиртът, анетолът и сакъзът. Докато се добавят продуктите, трябва да се бърка непрестанно /Ако атенолът е в твърдо...
МастикаМастика
2
История на мастиката Мастиката има богата история....
Мезе за мастикаМезе за мастика
3
Копърът и морковът се нарязват на много дребно. Скилидките чесън се накълцват на ситно и се смесват с копъра и моркова. Добавят се киселото мляко...
РакияРакия
Ракията представлява алкохолно питие, което е разпространено най-вече сред балканските народи. Ракията е традиционна напитка както за българите, така...
Гюлова ракия - Ракия от розиГюлова ракия - Ракия от рози
2
В голям съд сипете водата, захарта, 3 бутилки винен оцет, маята за хляб и листа от ароматни рози - около 1-2 кофи общо. Розовите листа се използват...
Снежни курабии с орехи и мастикаСнежни курабии с орехи и мастика
Снежните курабии с орехи и мастика са готови....
Черешова ракияЧерешова ракия
Подберете добре узрели череши, без дефекти и загнили места. Измийте ги много хубаво. Отстранете костилките и смачкайте плодовата пулпа. Добавете...
Дюлева ракияДюлева ракия
4
Най-напред измийте и изчистете много добре дюлите от мъха. Желателно е да отстраните семките на дюлите или поне да внимавате да не ги спукате, докато...
Греяна ракияГреяна ракия
В джезве или метално канче се слагат две супени лъжици захар. Съдът се слага на котлона, за да се карамелизира леко захарта. След като покафенее...
Вишнева ракияВишнева ракия
Всичко се смесва и стои 40 дена в стъклен съд на слънчево място. После се прецежда и държи в стъклена бутилка, на хладно място....
Бадемова ракияБадемова ракия
2
За да направите ракията, ще трябва да смелите бадемите в мелачка. На 100 л вода се добавят 18 кг захар. В сместа добавяме бадемите и добавяме...
Крушова ракияКрушова ракия
6
Подберете добре узрели круши, по възможност без загнилости. Крушите се режат на малки парчета и се правят на пюре. За да увеличите количеството...

Рейтинг

4
Общо гласували: 7
52
43
32
20
10
Дай твоята оценка: