Gotvach.bg»Избрани Колекции»Празеник с Тесто
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Празеник с Тесто

Празеник с Тесто

Прегледай всички 12 кулинарни идеи относно празеник с тесто в Gotvach.bg.
ПразеникПразеникЗамесете ронливо тесто от брашното, размекнатото масло, солта и разбитото яйце. Оставете тестото за 20-30 минути в хладилника....
Пухкав ПразеникПухкав Празеник
Покрийте с другата половина от тестото и преместете празеника в правоъгълна тава....
Бахчевански празеникБахчевански празеник
3
Нарязваме на колелца праза и го задушаваме в олио, докато започне да се пържи. Добавяме домати, черен и червен пипер. Натрошаваме сирене. Обръщаме...
Домашноточен ПразеникДомашноточен Празеник
Замесваме меко тесто. След като сме замесили хубаво тестото, топката я оставяме на страна да повтаса на топло, покрито....
Тесто с маяТесто с мая
От тестото може да си приготвите пици, питки, кифли, мекици....
Тесто с грисТесто с грис
Доомесете тестото с още малко брашно и го оставете да втаса за около 40 минути на топло....
Тесто с яйцаТесто с яйца
1
Смесват се продуктите и се бърка докато тестото набухне, след това се оставя да втаса....
Класически Добруджански ПразеникКласически Добруджански Празеник
Пече се празеникът на 180 градуса без вентилатор за около 45 минути. Добруджанският празеник върви чудесно с чаша зелева чорба....
Празеник с каймаПразеник с кайма
Тестото го късаме на топчета и го точим на тънко. Прибавяме каймата и праза, завиваме на руло и редим в намазнена тава....
Празеник от бабаПразеник от баба
3
След това слагаме второто разточено тесто върху плънката. Празеникът се пече в незагрята фурна на 200 градуса....
Универсално тесто в хлебопекарнаУниверсално тесто в хлебопекарна
3
Пуска се програма за тесто. При мен е 90 минути. Тестото може да се ползва за пици, закуски, питки, хляб и т.н....
Тесто с прясна маяТесто с прясна мая
Имате класическо тесто с прясна мая....

Рейтинг

3.8
Общо гласували: 9
52
44
32
21
10
Дай твоята оценка: