Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне Бийф Стек
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне Бийф Стек

Приготвяне Бийф Стек

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно приготвяне бийф стек в Gotvach.bg.
Бийф стекБийф стекПържолите трябва да са с дебелина до 1.5 см. Овкусете ги със сол, шарен и черен пипер и ги полейте с отцедения лимонов сок. Оставете на хладно за...
Съвети за приготвяне на вкусен стекСъвети за приготвяне на вкусен стек
Ето защо е добре да се научим как да си ги приготвяме....
Приготвяне на домашно ГХИПриготвяне на домашно ГХИ
Винаги купувам от магазина ГХИ, въпреки че във фризера ми задължително има 500 г поне домашно краве масло. На скоро обаче моя колежка каза, че...
Приготвяне на домашен кефирПриготвяне на домашен кефир
Това са тънкостите в приготвянето на домашен кефир....
Рибай стекРибай стек
трябва да направим 3 неща: - да загреем чугунен грил тиган на максимална степен на котлона за 5 минути; - да включим абсорбатора, защото при приготвянето...
Стек АнтоанетСтек Антоанет
Пригответе маринатата за месото от равни количества мед, балсамов оцет и зехтин. Обезкостете свинските пържоли....
Стек тартарСтек тартар
Телешкото месо и яйцата задължително трябва да са пресни и с ясен произход, защото това кулинарно произведение се консумира в суров вид! ! ! Охладеното...
Стек АнтоанетаСтек Антоанета
Начукваме котлетите и ги овкусяваме със солта и черния пипер. Оставяме ги да отлежат за 30 минути в хладилника. Разбъркваме яйцата и в тях...
Пуста стекПуста стек
Контрафилето се нарязва на пържоли. Готовите пържоли овкусяваме със сол и черен пипер на вкус. Трябва да са възможно най-тънки, за да могат да се...
Стек АламинутСтек Аламинут
Стековете са бързи, стига да ги мариновате от предния ден. Леко начуквате месото при нужда, разбърквате всички останали съставки и мариновате месото...
Пепър стекПепър стек
2
Нарежете телешкото бонфиле на 4 стека по около 250 г. Сипете шарения пипер в плитък съд и притиснете всеки от стековете, така ме подправките да полепнат...
Стек ПаласСтек Палас
Нарязваме телешкото филе на тънко и всяко парче начукваме, посоляваме и поръсваме с черен пипер. Запържваме в сгорещена мазнина до полуготовност...

Рейтинг

3.7
Общо гласували: 9
52
44
31
22
10
Дай твоята оценка: