Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Гъска
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Гъска

Приготвяне на Гъска

Открий всички 12 подбрани съвети за приготвяне на гъска в Gotvach.bg.
Дива гъска в маринатаДива гъска в маринатаГъската се сервира, като се полива със соса....
Пълнена гъска с дреболииПълнена гъска с дреболии
Изчистваме и измиваме добре гъската. След това я посоляваме със сол от вътре и отвън....
Печена гъска с кисело зелеПечена гъска с кисело зеле
Изпечената гъска се разрязва на парчета и се сервира с киселото зеле....
Супа от гъска и зеленчуциСупа от гъска и зеленчуци
Бульонът от сварената гъска се прибавя в зеленчуците....
Печена гъска по английскиПечена гъска по английски
Разбъркваме всичко и с така получената плънка напълваме гъската....
Пълнена гъска и задушена с кисело зелеПълнена гъска и задушена с кисело зеле
С така приготвената плънка пълним гъската и я зашиваме добре с конец....
Печена гъска с ябълки и сини сливиПечена гъска с ябълки и сини сливи
Сложете печената гъска в голяма чиния или поднос и отстранете шишчетата и връвта. Извадете плънката и я изхвърлете....
Задушена гъскаЗадушена гъска
Изчистете и измийте гъската. Нарежете я на парчета, които изпържете в мазнина в тиган с незалепващо покритие....
Пълнена гъскаПълнена гъска
Печете пълнената гъска около 2 часа в умерена фурна....
Печена гъскаПечена гъска
Готовата гъска поставете в подходяща чиния за сервиране. Отцедената от печенето мазнина се прецежда и се смесва с бульона....
Кулинарни тънкости при приготвянето на гъскаКулинарни тънкости при приготвянето на гъска
От сока отделен при печенето се приготвя сос, с който се полива месото при сервиране....
Печена гъска с пълнеж от салвия и лукПечена гъска с пълнеж от салвия и лук
1
Гъска с тегло около 5 кг се пече около 180 минути под фолио....

Рейтинг

5
Общо гласували: 5
55
40
30
20
10
Дай твоята оценка: