Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Домашен Катък
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Приготвяне на Домашен Катък

Приготвяне на Домашен Катък

Прегледай всички 12 подбрани съвети относно приготвяне на домашен катък в Gotvach.bg.
Домашен катък с пресен чесънДомашен катък с пресен чесънСлагаме киселото мляко да се изцежда през тензух. Натрошаваме сиренето. Смесваме цеденото мляко със сиренето. Към сместа добавяме пресния...
Домашен катък с печен пиперДомашен катък с печен пипер
Чесънът се счуква, добавят се млякото, олиото, солта и лимонената киселина - бият се с пасатор до получаване на хомогенна гъста паста (ако е необходимо...
Вкусен домашен катък по селскиВкусен домашен катък по селски
Вкусният домашен катък по селски е готов. Източник: Diqn Tania Denevi от Кулинарна мрежа...
Домашен катъкДомашен катък
10
Отцедения катък се съхранява на хладно преди да се консумира....
Катък с чушкиКатък с чушки
2
Катъкът с чушки е готов....
Домашен овчи катъкДомашен овчи катък
Така престоялият овчи катък е готов за консумация....
Катък с печени чушкиКатък с печени чушки
8
Катъкът с печени чушки е готов....
Пълнени чушки с домашен катъкПълнени чушки с домашен катък
Предварително пригответе катъка, като оставите овчето кисело мляко да се цеди в тензухена торбичка около 10 часа....
Катък с извара и яйцаКатък с извара и яйца
В купа се смесва изварата с киселото мляко и яйцата, пасират се до еднородна смес. Добавят се пиперът, чесънът, сол и черен пипер на вкус....
Катък с тиквички и морковиКатък с тиквички и моркови
Прибавете зеленчуците към катък. Овкусете с чесън, добавете нарязан копър. Поднесете млечната салата с маслини....
Разядка катък с печени чушкиРазядка катък с печени чушки
5
Разбърква се хубаво, покрива се с фолио за свежо съхранение и катъкът се прибира за час-два в хладилник....
Салата с катък и чушкиСалата с катък и чушки
Смесваме катъка със сиренето. Измиваме и изчистваме чушките. Пълним ги. Нарязваме и подреждаме в чиния. Накрая поръсваме с копър....

Рейтинг

3.5
Общо гласували: 10
54
41
31
24
10
Дай твоята оценка: