Gotvach.bg»Избрани Колекции»Приготвяне на Заешка Пастърма
Facebook
Любими
Twitter
Pinterest
Заешка пастърмаСлед това съхранявайте заешката пастърма в хладилник, добре увита във фолио....
Свинска пастърма с чимен
Пастърмата е готова за консумация след около 7 дни.
Свинската пастърма с чимен е много вкусно мезе!...
Говежда пастърма с фасул
Така приготвено ястието ври още половин час. Поднася се с джоджен.
Говеждата пастърма с фасул е готова....
Пастърма от скумрия
Една нетипична пастърма, пастърма от скумрия. Наскоро ми споделиха рецептата, аз пробвах и се получи добър вкус....
Пастърма по арменски
Така повтаряме процеса докато свършат месата и ги закачаме на проветриво място, за около 5-6 дена стават готови, зависи колко мека искате да е пастърмата...
Пастърма от Дивеч
Някои поставят пастърмата на решетка в хладилника.
След два месеца ще имате превъзходна пастърма от дивеч....
Омлет с пастърма и кашкавал
Още докато яйцата са полутечни, се поръсва с предварително настъргания кашкавал и с тънко нарязаната на пастърма....
Рейтинг
4.4
Общо гласували: 10
56
43
30
21
10
Дай твоята оценка: